Ținutele Muna sunt special create pentru tine

16 October of 2020

Ținutele Muna sunt special create pentru tine. Muna ești tu! Ești o femeie creativă și curioasă, care vrea să se simtă ea însăși atunci când se îmbracă.

Te îmbraci cu stil într-un mod instinctiv, te accepți și te iubești. Chiar dacă modă este importantă pentru tine, ești mai preocupată să te bucuri de modă, fără a fi limitată de trenduri.

Muna este un portal al descoperirii. Un spațiu creat pentru tine pentru a te găsi și regăsi. Suntem diferite iar Muna este și ea că tine. Uneori mai feminină așa cum te visezi, alteori structurată și acoperită de armură. Hainele vorbesc pentru noi. Povestesc ce simțim și ce trăim. Povestesc despre visurile noastre, despre trăiri. Păstrăm în ele amintiri. Ne putem schimbă starea în cabina de proba schimbând doar ceea ce purtăm.

O ținută Muna te va face să te vezi așa cum simți că ești. Boemă, romantică, fragilă, visătoare, neînfricată, curioasă, veselă, caldă. Pentru că așa suntem noi, ca marea, ca cerul și ca vremea. Simțim și trăim cu pasiune și intensitate.

Muna este un brand mic, ceea ce îi oferă un avantaj, acela de a se putea adapta dorințelor și nevoilor fiecărei cliente. Putem să îți creăm un produs personalizat așa cum îți dorești.

La noul showroom Muna, din stradă Maria Rosetti 47-49, din septembrie programul fix este 14.00-19.00 luni-sâmbătă, dar te încurajăm să faci  programare oricând în intervalul luni – sâmbătă 12.00- 20.00.

Muna este un brand ce crește și se adaptează din mers, așa cum noi toți suntem în aceste vremuri schimbătoare. Rochiile Muna sunt însă visătoare și romantice, nostalgice și feminine, din țesături naturale : bumbac, viscoză, mătase, in.

Inspiră iubire, visare și abia așteaptă să fie devorate de priviri admiratoare. La showroom vei găsi acum piesele intermediare de vară-toamnă, vei găsi reduceri pentru last piece și tot ce este în stoc din colecțiile precedente, măsuri începând de la 34 până la 42 , la comandă 44, 46 și binențeles se pot realiza  custom made după măsurile tale, vei găsi mostre de țesături pentru a putea alege și binențeles, sugestiile Muna pentru realizarea rochiei pe care o visezi.

Modelele le regasesti si pe www.ateliermuna.com.

Comments

comments

culorile toamnei, umeras cu haine, blugi, geaca maro

Previous:

Asortează, culorile toamnei. De la soft la warm, via deep!

canoanele modei, blugi stramti, curea blugi cu nasturi

Next:

Canoanele modei te pot transforma în pacient

You may also like

Post a new comment