Ținute masculine pentru o petrecere în aer liber

22 April of 2019

Sezonul cald deschide apetitul pentru evenimentele în aer liber. Petrecerile pe plajă sau la piscină, nunțile organizate în locații deschise, concerte, festivaluri, toate acestea sunt ocazii inedite pentru distracție și pentru amintiri memorabile.

Pentru că aspectul fizic este întotdeauna un criteriu care influențează prima impresie, trebuie să ai grijă de ținuta ta atunci când îți faci apariția la aceste evenimente. Atunci când participi la o petrecere în aer liber, hainele pe care le porți trebuie să îți furnizeze și confortul termic necesar, oferindu-ți protecție împotriva condițiilor meteo capricioase.

Așadar, cum este recomandat să alegi ținuta masculină pentru evenimentele în aer liber?

Stilul sport, o opțiune confortabilă indiferent de sezon

Majoritatea bărbaților preferă să poarte ținute sport, în principal datorită confortului pe care acestea îl oferă. Pentru festivaluri, concerte și orice alt gen de astfel de spectacole care se desfășoară ”sub cerul liber”, un outfit format din elemente sport este întotdeauna o opțiune sigură.

Dacă evenimentul la care participi este unul informal, atunci ai verde la a purta treningul tău preferat. Pentru un plus de stil și lejeritate, asortează-l cu o pereche de pantofi sport în ton. În cazul în care vei petrece până în zorii zilei, poartă pe deasupra o vestă din fâș care să îți asigure o temperatură optimă a corpului la lăsarea serii.

Se anunță un party incendiar pe plajă? Vezi noua colecție de pantaloni scurti pentru barbati pe bolf.ro și selectează-ți modelele favorite! Aceștia se potrivesc perfect cu un tricou sau cu o bluză sport, putând fi integrați cu ușurință chiar și în ținutele casual.

Ținuta formală pentru evenimente în aer liber – cum o alegi?

Vara este sezonul nunților și al altor evenimente importante din viață. Cu siguranță că și prietenii tăi te-au invitat să le fii aproape în aceste momente cheie din viața lor, așa că ai nevoie de ținute potrivite.

Participarea la un eveniment formal care are loc în aer liber necesită un outfit care să te avantajeze și care să nu-ți compromită confortul termic. Așadar, dacă este musai să porți costum, atunci renunță la sacou și îmbracă o vestă elegantă peste cămașa pe care ai ales-o. Vrei să ai o apariție de senzație și ți-ar plăcea să păstrezi, totuși, acest element vestimentar tipic masculin? Recomandarea este să alegi sacouri din texturi lejere, cum ar fi bumbacul.

Accesoriile – cheia ținutelor practice și inspirate

Știm cât de mult ne poate binedispune soarele, însă atunci când razele sale sunt prea puternice, este cazul să te protejezi de efectele lor nocive.

Atunci când îți creezi un outfit pentru o petrecere în aer liber nu neglija alegerea accesoriilor potrivite. O pălărie aleasă în ton cu ținuta poate completa un look lejer, dar și unul formal; ochelarii de soare îți vor feri privirea de razele UV și, în plus, îți vor conferi o alură chic.

Ceasul, un alt element specific masculin îți va evidenția ținuta și îți va fi de mare ajutor pentru a afla cât este ora, atunci când bateria telefonului mobil te-a luat prin surprindere.

Pe de cealaltă parte, pentru festivalurile și concertele care se petrec seara, în aer liber, poți opta pentru șepci sau chiar jachete cu glugă, care să te protejeze de temperaturile răcoroase.

Tu ți-ai pregătit garderoba de distracție?

Sursă foto: unsplash.com
Sursa Digital Workforce

Comments

comments

Previous:

Care ochelari sunt mai atrăgători la bărbați și la femei?

Next:

10 trucuri pentru mâini frumoase

You may also like

Post a new comment