Există cu adevărat sau nu?

09 April of 2012

Unele dintre aceste bizarerii există – ghici care!

MICRO-NAȚIUNI

1ZeGG Centrul pentru organizarea experimentală a societății se află la o depărtare de 80 km de Berlin. Principalul subiect de interes este libertatea în dragoste și sexualitate.

2Unnep Allam este o comunitate situată la 50 km de Budapesta, care refuză munca și care petrece toată ziua.

3Principatul Sealand se află în Marea Nordului, în apele teritoriale britanice. Acum acolo nu mai trăiește decât un paznic.
4Federația Damanhur O societate ecologică, spirituală și artistică din nordul Italiei, cunoscută pentru templul ei subteran din Alpi.

5PIF „Plastic is fantastic“ se spune într-o mică suburbie din metropola Los Angeles. Aici trăiesc 150 de oameni, care sunt mândri de operațiile lor estetice.

6Republica Conch se află în Florida și are reputația de a fi cel mai liberal loc din Statele Unite. Comunitatea de homosexuali este foarte mare, unu din patru oameni face parte din ea.
7Mysproka O comunitate de oameni care simt în ei o existență întunecată. Se află la 70 km depărtare de Londra.

8Orașul liber Christiana este un cartier hippie alternativ din Copenhaga. Aici nu există poliție. Aici domnește anarhia.

9Sutia Pe insula croată de 10 km pătrați carnea este interzisă. Locuitorii se hrănesc strict vegetarian.

10Principado Soledad În regiunea principatului andaluz există doar o singură gospodărie.

BOLI & AFECȚIUNI

1Nomofobie Oamenii care suferă de fobia „no mobile“ se tem să-și piardă telefonul mobil sau se tem că nu se descurcă fără el.

2NGD este o tulburare de creștere a unghiilor descoperită de cercetătorii americani. Ea face ca unghiile să crească cu un centimetru pe zi.

3Sindromul gemenilor Oameni care cred că au un geamăn dispărut și simt dureri fantomă când fratele sau sora lor suferă.

4Materfobia este teama multor femei de a arăta, cândva, exact ca propria mamă.

5Nintendinitis O afecțiune a mâinii (leziuni ale tendoanelor, amorțeli, umflături etc.) cauzată de mișcări repetitive datorate jocurilor pe console, în special „Nintendo“.

6Amnezia limbii După trezire, cei afectați și-au pierdut capacitatea de a vorbi limba maternă. Abia după
câteva ore și-o amintesc.

7Koro Bărbații care suferă de această tulburare cred că propriul penis se micșorează sau se retrage în corp. În cazuri grave, ajung să creadă că vor muri din această cauză.

8Sindromul pantaloni strâmți Pantalonii strâmți pot îmbolnăvi. Simptomele care apar sunt strangulări la nivelul coapselor, arsuri provocate prin frecare, tulburări de digestie, dureri în regiunea lombară și nervi încordați.

9Fobia anatidelor este spaima de a fi observat de rațe.

10Tulburarea de reglare a temperaturii corpului Cei afectați trebuie să stea în spații cu temperatura de 36 de grade, căci altfel temperatura propriului corp scade până la niveluri periculoase pentru viață.

 

REZULTATE MICRO-NAȚIUNI Există cu adevărat: 1, 3, 4, 6
REZULTATE BOLI Există cu adevărat: 1, 5, 7, 8

Comments

comments

Previous:

Numărul nou!

Next:

Mărită-te cu un meseriaș

You may also like

Post a new comment