Technogym Bike te menține în formă și are grijă de sănătatea ta vara asta

28 May of 2021

Vara a sosit și, odată cu lumina și căldura zilelor însorite, energia corpul nostru și motivația de a ne îngriji de propria sănătate și stare de bine sunt la cote maxime.

Totul ne ajută acum în acest sens: optimismul dat de zilele mai lungi, fructele și legumele parfumate ale verii și, de ce nu, noua prietenă Technogym Bike, bicicleta profesională pentru acasă cu care antrenamentele de fitness devin placerea noastră zilnică și nevinovată.

Te întrebi cum antrenamentele zilnice pot deveni o plăcere? Ei bine, Technogym Bike este mai mult decât o piesă compactă de mobilier de fitness cu un look chic și în mod clar nu va deveni vreodată stereotipul de ʺcuierʺ după ceva vreme de la achiziție. De ce?

Pentru că Technogym Bike este o bicicletă interactivă care, prin intermediul culorilor atât de vii de pe display-ului înclinabil integrat de 22ʺ, te va face să te simți că ești în mijlocul acțiunii, într-o experiență imersivă fără egal!

Din momentul în care te sui pe șa posibilitățile tale de antrenament și distracție sunt virtual nelimitateː

  • te poți antrena unu-la-unu cu un antrenor expert prin intermediul Technogym Sessions și avea acces astfel la o varietate de antrenamente concepute în jurul obiectivelor tale: scădere în greutate, inițiere în mișcare, antrenament cu greutăți, etc. Antrenorul te va ghida în timp ce îți poți verifica în orice moment pe monitor indicatorii de performanță și ajusta nivelul de intensitate
  • poți participa la clasele de grup ale celor mai căutați antrenori de cycling din lume, în clase live sau la cerere, și avea astfel acces la cei mai faimoși antrenori din studiouri de top din diferite orașe ale lumii, precum 1Rebel în Londra și Revolution în Milano. Îți vei alege astfel orele în funcție de antrenor, muzică și durată din cea mai cuprinzătoare bibliotecă la cerere
  • poți pedala în antrenamente virtuale în aer liber în locuri care îți taie răsuflarea și te inspiră să faci acel kilometru în plus! Ai la dispoziție peste 25 de peisaje naturale și urbane diferite care să te captiveze în timp ce te antrenezi
  • poți lucra exerciții de forță pentru tot corpul jos de pe bicicletă, cu greutatea corpului ori cu ganterele incluse, urmărind pe Consola Bicicletei instrucțiunile antrenorului, în funcție de programul de antrenament ales.

Și dacă crezi că asta este totul, ei bine nu e nici pe departe așa. Dacă ai o zi în care vrei să îmbini mișcarea fizică cu urmăritul serialului preferat de pe Netflix nu e nevoie deloc să pornești televizorul, pentru că ai acces la Netflix direct de pe consola bicicletei!

Și da, ai ghicitː nu doar la Netflix, ci și la YouTube, Facebook, canale TV, alte social media, știri și jocuri. Iar dacă nici asta nu este de ajuns, atunci îți poți oglindi propriul content de pe ecranul telefonului tău. Sună grozav, corect?

Iar dacă pur și simplu vrei doar să pedalezi în voie, ascultând propria ta muzică, ei bine, calitatea sunetului consolei te va încânta. Cât despre o pedalare la ore târzii în noapte, în care nu ai vrea să îi deranjezi pe ceilalți membri ai familiei tale, află că Technogym Bike este atât de silențioasă încât poți pedala în aceeași cameră cu un bebeluș fără a-l treziː e extraordinar, nu-i așa?

Mulțumită caracteristicilor sale, Technogym Bike poate fi folosită atât de începători, cât și de avansații în fitness. Un mic pont pentru o și mai bună utilizare ar fi folosirea împreună cu un accesoriu/ceas ce monitorizează ritmul inimii, care îți va oferi un și mai mare control al antrenamentului și îți va permite să te antrenezi în condiții de siguranță pentru inima ta, arătându-ți progresul în timp al antrenamentelor odată cu maximul de puls până la care este indicat să îți împingi limitele. Conectându-ți ceasul cu puls prin Bluetooth, vei putea vedea în permanență ritmul cardiac pe consolă, ceea ce te va ajuta sigur în abordarea antrenamentului, atât în fazele de încălzire și revenire, cât și în etapa principală a acestuia. Prin Bluetooth te poți conecta atât cu ceasul pentru accesarea pulsului, cât și cu castile dacă vrei să nu-i deranjezi pe ceilalți membri ai familiei cu sunetul consolei sau, de ce nu, cu niște boxe care să amplifice volumul distracției la un cu totul alt nivel.

Și încă cevaː poți folosi Technogym Bike cu pantofi obișnuiți de sport, cât și cu pantofi speciali tip SPD în cazul în care ești mai pasionat în ale cyclingului.

Pentru un nivel bun de activitate fizică este ideal să atingi un număr de 150 de minute pe săptămână, încercând să fii constantă pentru cel puțin 3 luni. Însă cu Technogym Bike îți garantăm că vei depăși această recomandare, pentru că vei fi absolut fascinată si cucerită de starea de bine pe care o vei experimenta în timpul pedalărilor. Iar ca bonus, corpul tău se va tonifia în acest proces fără eforturi extenuante, ci prin plăcerea unor antrenamente variate, a unor experiențe imersive și a vizionării filmelor sau contentului favorit (știri, YouTube, social media). Sună bine? Încearcă Technogym Bike și vei vedea!

Comments

comments

Previous:

Top 10 motive pentru care trebuie să ai un smartwatch Polar Ignite 2

Next:

Cum să te antrenezi ca un sportiv de performanță. Află de la medicul Șerban Damian care sunt pașii.

You may also like

Post a new comment