Ingrediente (8 porții): •1 pachet aluat cu drojdie •1 ceapă •2 căței de usturoi •2 linguri ulei •600 g spanac •sare, piper, curry •4 roșii •200 g brânză

Tarta cu spanac si branza / Foto: Hubert Burda Medien
Preparare:
Pregătiți aluatul și lăsați-l 30 de minute să crească. Tocați ceapa, usturoiul și căliți-le în ulei. Adăugați și spanacul, apoi condimentați-l. Tapetați cu aluatul 8 forme (Ø 12 cm) și așezați acolo spanacul, feliile de roșii, iar la final brânza. Coaceți tartele cca. 20 de minute la 180ºC.
Poftă bună!
Comments
You may also like
-
27 Dec
Prăjituri cu mac – delicios de dulci
CulinarPrăjitură cu mere și mac Ingrediente pentru 12 porții: •20 g drojdie •85 ml lapte ...
-
19 Apr
Doua retete cu capsuni. Simple si delicioase
CulinarCapsunile sunt cele mai iubite fructe ale inceputului de vara, sunt asteptate, dorite si niciodata ...
-
23 Feb
De post și de dulce. Rețete pe alese
CulinarAi mai jos câteva rețete perfecte în perioada aceasta, indiferent dacă vei ține sau nu ...
-
20 Sep
Verdețuri pe care trebuie să le folosești când gătești
CulinarIerburile proaspete, verdețurile, cum le spunem noi, trebuie utilizate cu încredere pentru că pot face ...