Tartă cu spanac și brânză

20 November of 2009

Ingrediente (8 porții): •1 pachet aluat cu drojdie •1 ceapă •2 căței de usturoi •2 linguri ulei •600 g spanac •sare, piper, curry •4 roșii •200 g brânză

Tarta cu spanac si branza / Foto: Hubert Burda Medien

Tarta cu spanac si branza / Foto: Hubert Burda Medien

Preparare:

Pregătiți aluatul și lăsați-l 30 de minute să crească. Tocați ceapa, usturoiul și căliți-le în ulei. Adăugați și spanacul, apoi condimentați-l. Tapetați cu aluatul 8 forme (Ø 12 cm) și așezați acolo spanacul, feliile de roșii, iar la final brânza. Coaceți tartele cca. 20 de minute la 180ºC.

Poftă bună!

Comments

comments

Previous:

Rulouri cu bacon

Next:

Pateuri rafinate

You may also like

Post a new comment