Tantra pentru amatori si amanti

08 February of 2016

Legendele create în jurul ramurii de practici spirituale numită tantra-yoga i-au adus de-a lungul timpului o faimă nemeritat de proastă. Dacă ai ajuns să crezi că tantra înseamnă “practici sexuale excesive cantitativ și dubioase calitativ”, e timpul să afli că la origine este vorba despre tehnici yoga care fac din sex o cale spre cunoașterea și transformarea spirituală.

Nu sunt tehnici ușor de explicat și de asimilat, însă fiecare dintre noi poate să-și însușească ceea ce le servește drept temelie: intenția și efortul de a crea intimitate cu tine însăți și cu iubitul tău, un efort de a te cunoaște mai bine pe tine și de a-l iubi mai profund pe el. Însușindu-ți câteva dintre condițiile de bază ale acestei arte spirituale vei reuși să sporești și să prelungești plăcerea pentru amândoi.

1 Rezervă timp – să zicem cca 2 ore în fiecare săptâmână; pregătește camera minuțios, decorează atent, ai grijă să fie suficient de cald, pregătește baia, muzica și parfumul ambiental după gusturile voastre, dar evită cu grație orice nuanță prea stridentă
2 Începeți întâlnirea scuturându-vă de griji… adică scuturându-vă realmente corpurile: stați față în față, cu picioarele ușor depărtate și genunchii îndoiți și începeți să vă scuturați viguros – veți scăpa de toate tensiunile musculare nedorite, vă veți simți proaspeți și mai ales vi se va activa mult sensibilitatea și senzualitatea.
3 Meditați puțin șezând față în față turcește și cu ochii închiși. Apoi deschideți ochii și de acum faceți tot ce vă stă în putință ca nu vă mai despărțiți privirile. Spuneți-vă dragostea și dorințele… dacă veți încerca să vă sincronizați respirația probabil nici nu vă va trece prin minte să spuneți altceva.
4 Apropiați-vă; el tot șezând turcește, iar tu lipește-te de el, îmbrățișându-l cu coapsele. Respirațiile voastre vor face acum un circult complet: el expiră, tu inspiri, apoi expiri umplând aerul cu energia și dragostea din tine, ca el să-l poată inspira… și tot asa. Sărutati-vă lung, apoi treceti la masaj, urmărind mai întâi coloana vertebrală, apoi tot corpul. Țineți ochii deschiși, priviți-vă cât mai mult în ochi și nu vă grăbiți – în loc să grăbiți orgasmul, amânați-l cât mai mult. O veți face de altfel instinctiv, pentru a prelungi plăcerea pe care-o dobândiți din intimitate.

Citeste si:

 

Articol exclusiv online
Text: Roxana Melnicu
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Previous:

Valentine’s Day în familie

Next:

Ce sa-i spui si ce sa nu-i spui. Sfaturi pentru domni

You may also like

Post a new comment