Supermodel of the World citeste revista Ioana!

21 April of 2020

Supermodel of the World & Best Child Influencer în România, Bianca Drăghiciu, citește Revista Ioana în timpul izolării.

Bianca își împarte foarte bine timpul și în izolare, după ce termină cursurile la școală (cursuri ce acum se defășoară online). Își face temele pentru școala, exercițiiile fizice, își pregătește mesele și fresh-urile bio, iar restul timpului îl dedică familiei, respectiv frațiorului sau Eric și părinților.

În fiecare an de ziua ei, cea mai frumoasă fată din lume pleca alături de familie să își sărbătorescă aniversarea în Dubai. Anul acesta însă, planurile au fost date peste cap din cauza pandemiei mondiale.

Vacanta s-a anulat, însă s-a transformat în 101 trandafiri și alte surprize frumoase. Familia Draghiciu s-a împrietenit cu familia căpitanului de la Sevilla, Ştefan Iovan. Fiica marelui fotablist are o afacere de succes; astfel, Bianca a primit de ziua ei cel mai frumos buchet de flori din România, cutia cu cei 101 trandafiri fiind achizitionată de la Maria Iovan.

https://www.instagram.com/p/B-uBGFrlWGG/

Totodată, în această perioadă dificilă Bianca a ales să-și descrețească fruntea citind numărul de aprilie al revistei Ioana, cu Adela Diaconu pe copertă.

Ediția de aprilie a revistei Ioana poate fi comandată online, iar noi ți-o vom trimite acasă în siguranță, prin curier! Dacă preferi versiunea electronică, aceasta este disponibilă pe platforma Magzter.

Comments

comments

baneasa shopping center

Previous:

Băneasa Shopping City se alătură luptei împotriva COVID-19 în parteneriat cu Asociația Dăruiește Viață

pactul pentru munca

Next:

Pactul pentru muncă – Împreună reconstruim România

You may also like

Post a new comment