Strategii simple care alungă stresul și aduc liniștea în viața ta

08 November of 2020

Cel mai simplu mod de a ieși dintr-o rutină stresantă este să te reconectezi cu energiile naturale din jur. Acestea sunt strategii simple care alungă stresul și aduc liniștea și magia în viața ta.

Notează visele spectaculoase

Când dormi, te aventurezi într-o stare specială. Într-o viață de om, dormim 26 de ani! Sigur, uneori visele sunt doar vise. Dar, uneori, sunt mai mult. Ține un jurnal de vise, și vei putea găsi explicații penru unele dintre visele tale, iar altele vor avea rol premonitoriu. Scrie toate detaliile, oricat ar fi de intime sau ciudate.

Meditează

Nu trebuie să stai pe o pernă pentru a medita. Poți medita când speli vase, când călătorești, când stai la coadă sau faci duș. Orice moment este bun și se poate transforma în ceva magic. Meditația începe mereu prin concentrarea intensa asupra respirației. Apoi trebuie să-ți conștientizezi trupul și să fii capabilă să sesizezi orice mișcare. Concentrază-te pe ceea ce simți, nu pe ceea ce gândești, dar este foarte bine dacă în mintea ta este un amalgam de gânduri. Focalizează-te pe unul dintre ele. Revino cu calm asupra trupului și a lucruilor pe care le simți, o să descoperi cum gândurile se liniștesc, cum găsești soluții și explicații.

Stai în aer liber

Este necesară o plimbare în fiecare zi în fiecare zi. Nu trebuie să fie o plimbare lungă. Poate dura doar câteva minute, dar ieșirea afară te deconectează. Făcând acest lucru, te eliberezi și redescoperi că ești o fiindță liberă care poate decide asupra sa.

Ține telefonul departe de pat

Este telefonul primul lucru pe care îl vezi dimineața și ultimul lucru pe care îl vezi noaptea? Renunță la acest obicei. I-ați un ceas normal care să te trezească dimineața și uită d etelefon cu o oră înainte de culcare și cel puțin o oră după ce te-ai trezit. Poate părea greu, dar este foarte necesar. Scapi de notificari, alerte și în felul acesta vei elimina o bună parte din stresul zilnic.

Fă spațiul în care stai să miroasă bine

Mirosul este unul dintre cele mai puternice simțuri, iar atunci când parfumul potrivit este asociat cu semnul zodiacal potrivit, apare magia. Poți răspândi mirosuri în toată casa cu tămâie sau arzând ierburi sacre, cum ar fi salvia. Poți utiliza, de asemenea, uleiuri esențiale într-un difuzor. Selectează parfumul care îți va oferi plăcere. Vrei să te relaxezi? Alege arome de lavandă. Vrei să te trezești? Aroma de mentă și citrice sunt soluția. Vrei să te simți bine? Aroma trandafirilor este ideală.

Vorbește cu plantele și animalele

Conectarea cu plantele și animalele este cea mai bună cale prin care te poți relaxa. Suntem parte din aceeași lume și, oricât ar părea de ciudat, acceptă ce te vor înșelege. Acest gen de comunicare aduce vibrații pozitive .

Dansează!

Indiferent cum te simți dimineața, ascultămuzică. Și dacă simți nevoia, dansează. Este un mod foarte bun prin care ți vei pune sngele în mișcare.Este un mod excelent prin care poți începe o nouă zi.

Stinge luminile!

Iluminatul electric ne întrerue ciclul biologic zi-noapte. Ne deconectează de natură și de univers. Deci, cu o oră înainte de culcare, oprește luminile și aprinde o lumânare. Un decor întunecat este garanția unui somn adânc, odihnitor, benefic. Somnul bun crește imunitatea, calmează, energizează și poate aduce liniște și putere în activitățile zilnice.

Citeste si: Sfaturi simple și bune pentru o viață fără stres

Text: Otilia Ignat/ sursa foto: pixabay.com

Comments

comments

Previous:

Distanțarea fizică, un nou stil de viață

cadoul potrivit. daruri de craciun, cadouri frumos ambalate, daruri

Next:

Cadoul perfect. Cum alegi darurile pentru Crăciun

You may also like

Post a new comment