Stii in ce consta frumusetea zodiei tale?

29 October of 2014

Stii in ce consta frumusetea zodiei tale? – Chiar dacă nu te caracterizează în proporție de 100%, zodia în care te-ai născut îți poate oferi indicii referitoare la principalele trăsături fizice și de caracter.

FEMEIA BERBEC

Ești dotată cu multă sensibilitate și blândețe, chiar dacă deseori în viață ești chemată să-ți asumi responsabilități egale cu ale bărbaților. Ești mai degrabă scundă, subțire, dar robustă și activă, o mare truditoare. Iubești artele și te interesează formele de creație spontană, iubești culorile vii, folclorul și artizanatul în general, achiziționând numeroase amintiri în timpul călătoriilor. Totuși, rămâi simplă în gusturi și toalete. Îți place ceea ce este practic și eviți pierderile de timp.

FEMEIA TAUR

Ești cu siguranță foarte frumoasă și simpatică. Influența planetei Venus îți conferă un farmec indiscutabil, trăsături armonioase, o figură deseori rotunjită sau ovală, o privire malițioasă și seducătoare. Ești în general zveltă, cu un corp plăcut și grațios și o puternică doză de senzualitate. Ești, într-un cuvânt, foarte feminină. Te atrage tot ceea ce are caracter de artă, te atrag conversațiile și culorile. Poți fi o soție ideală în orice clipă, chiar și atunci când te preocupă alte probleme sau starea propriei sănătăți.

FEMEIA GEMENI

Agreabilă, intuitivă, jovială și optimistă, nu ești niciodată luată prin surprindere într-o discuție, oricare ar fi subiectul tratat; citești mult și ești la curent cu tot ce se petrece în lume. Zveltă, cu trăsături regulate și nas drept, ai atitudini și gesturi feline. Îți vei păstra pentru mult timp tinerețea fizică și spirituală. Abilă în a-ți croi singură hainele, nu cauți totuși să strălucești prin eleganță. Îți plac potrivirile de tonuri și de multe ori culoarea ta preferată poate fi griul, în mai multe nuanțe.

FEMEIA RAC

Adeseori ai o atitudine maternă, pasionată, blândă și grațioasă. Știi să te îmbraci și ai un gust înnăscut pentru eleganță. Ai un farmec sigur; deși corpul îți poate fi uneori ușor durduliu, rămâi atrăgătoare. Bine proporționată în general, poți fi grațioasă dimineața în ținută sport și fascinantă seara, într-o rochie lungă. Nu urmezi cu fidelitate moda, dar porți numai veșminte potrivite. Îți place coloritul deschis, galben, alb, verde, bleu, nuanțe care îți întăresc personalitatea.

FEMEIA LEU

Luxul îți conferă prestigiu, fiind o formă de supremație asupra celorlalți. Ignorând compromisurile, îți dorești o mare iubire, deplină și perfectă, iar atunci când ai găsit-o, devii ființa cea mai blândă și mai amabilă. Ai un corp agreabil și bine proporționat, expresia fiindu-ți adeseori învăluită de melancolie. Din hainele cele mai simple știi să faci modele de înaltă croială, iar culorile tale preferate sunt galbenul auriu și roșul în diferitele sale nuanțe, culori asemănătoare razelor solare.

FEMEIA FECIOARĂ

Deseori de o frumusețe deosebită, ești înclinată cu moderație spre pasiune, știind să te angajezi cu abilitate în flirturi și aventuri. Sensibilă și timidă, ai totuși calitatea de a interveni cu rapiditate în ajutorul celor apropiați, știind să faci ordine în viața dezordonată a unui bărbat. Te îmbraci cu simplitate, îți place stilul clasic și consideri eleganța sinonimă cu sobrietatea. Ești genul care analizează în cele mai mici detalii ceea ce i se prezintă, pentru ca apoi să refaci totul după ideile tale.

FEMEIA BALANȚĂ

Ai o frumusețe reală și un farmec sigur. Atrăgătoare, simpatică, cochetă, dar fără excese, ai ochi expresivi și un surâs captivant, fiind foarte feminină. Vrei cu orice preț să fii elegantă, chiar dacă alegi uneori haine prea țipătoare. În garderoba ta culorile dominante sunt verde, roz, bleu și mov. Florile preferate sunt primulele, gălbenelele și nu-mă-uita. În general, porți cu mare plăcere bijuterii, constituite din safire, corali, jad și alte pietre prețioase în monturi.

FEMEIA SCORPION

Fără a fi o frumusețe extraordinară, posezi trăsături drăguțe, fiind seducătoare. Îmbraci de obicei haine practice și comode, care nu te jenează. Trebuie să exersezi mereu o activitate și să nu rămâi închisă în casă, căci altfel îți pui la grea încercare sistemul nervos. Ideală ar fi căsătoria cu un bărbat care să-ți fie colaborator în domeniul profesional, devenind astfel veselă, exuberantă și permanent simpatică.

FEMEIA SĂGETĂTOR

Înaltă, zveltă, cu picioare lungi și mișcări feline, nu ai întotdeauna trăsături regulate. Expresia ta este mândră și hotărâtă, dar nu sfidătoare. Marea ta sensibilitate te poate duce deseori de la cea mai vie veselie la o melancolie intensă. Îți place să fii elegantă, iar culorile preferate sunt vii și luminoase. Apreciezi în mod deosebit roșu carmin și bleu. Vei rămâne timp îndelungat frumoasă și plină de atracție, până în amurgul vieții.

FEMEIA CAPRICORN

Ești mai frumoasă la maturitate decât în tinerețe, căci farmecul tău crește odată cu anii, iar blândețea și bunătatea ți se citesc în priviri, caracterul liniștit făcându-te mai înțelegătoare. În materie de îmbrăcăminte ești, firesc, elegantă, chiar dacă îndrăgești lucrurile simple, nu apreciezi zorzoanele și preferi tente sobre. Culoarea ta este negrul, pe care îl porți bine și cu distincție. Nu-ți pasă de alții și pentru a te îmbrăca te gândești mai mult la ce este confortabil, decât la modă. Garderoba ta este, în orice caz, ordonată, hainele fiind păstrate mult timp cu grijă.

FEMEIA VĂRSĂTOR

Ai un farmec real. Ești zveltă, cu ochi frumoși, picioare bine făcute și ai o voce melodioasă. Ești constant orientată spre viitor, mereu în avangardă, foarte la modă în privința hainelor și a coafurii, acționând în manieră nonconformistă. Ești o femeie care dansează cu grație, știind să susții o conversație erudită și interesantă. Foarte gentilă și caritabilă, știi să-ți atragi numeroase prietenii, chiar dacă în relațiile intime poți surprinde prin reacții și atitudini imprevizibile, iubirea ta nefiind o pasiune arzătoare.

FEMEIA PEȘTI

Sensibilă și fragilă, semeni adesea cu eroinele poveștilor cu zâne. Mamă și soție bună, știi să te adaptezi perfect oricărei situații. Poți fi genul de persoană care veghează cu grijă la ținută sau poți avea permanent un aer de neglijență. Ești gentilă și cu o viață sentimentală foarte bogată. În general, ai un gust marcant pentru traiul ușor și confort.

Articol exclusiv online/ Text: echipa Ioana/ Sursa foto: pexels.com/

Comments

comments

 

Next:

Zodii fidele. Zodii geloase

You may also like

Post a new comment