Soluții pentru dimineți grābite. Trucuri de frumusețe matinală

18 May of 2020

Lucrezi de acasă sau mergi la birou? În oricare dintre situații e bine
să ai un plan de urgență pentru diminețile în care lenevești în pat câteva minute în plus după ce sună ceasul.

Lipsa timpului nu este o scuză, în orice situație trebuie să arăți bine. Chiar și atunci când diminețile devin complicate, cu sendvișuri, haine și mic dejun pregătite în timp record.

 

Indiferent de câți membri numără familia ta și de câte îndatoriri ai la începutul zilei, nu renunța la îngrijire! Există produse salvatoare și trucuri care funcționează rapid. Iată câțiva pași de uriaș pentru un aspect de zile mari.

  1. Spală-te pe față cu apă călduță și spumă de ras sau cu un săpun pentru bebeluși. Vei îndepărta sebumul și transpirația fără să usuci tenul.
  2. Aplică o cremă de zi, dar înainte adaugă o picătură de fard lichid iluminator. Amestecă bine în palmă și tenul vei căpăta imediat prospețime.
  3. Machiajul ochilor redu-l la numai câteva secunde prin aplicarea unui strat discret de mascara doar pe vârful genelor, pentru a da mai multă lungime. Rapid și fără greș! Renunță la fardurile colorate, iar dacă ai cearcăne și pielea mai închisă în jurul ochilor, dă luminozitate aplicând câte o picătură de corector pe fiecare pleoapă; apoi întinde fardul, masând circular, ca și cum ai aplica o cremă de ochi.
  4. Pentru buze trebuie să ai la îndemână un balsam. Colorat sau incolor, va hidrata buzele și le va oferi catifelare, volum și confort. Dacă ai timp să le și conturezi, cu atât mai bine. Alege un creion într-o nuanță cât mai naturală și, după ce ai trasat conturul cu o linie cât mai groasă, uniformizează-l pe restul buzei cu degetul inelar și aplică balsamul.
  5. Părul pieptănat poate fi strâns în coadă, prins cu o bentință/eșarfă sau cu agrafe-bijuterie, în funcție de linia tunsorii și lungime.

Articol preluat din editia revistei Ioana, editia lunii mai, text Luminita Tăbăran, sursa foto: pexels

Citeste si: 10 trucuri pentru a parea mai slaba

Și nu uita! Mai poți citi revista și în format electronic, pe Magzter, iar abonamentele pentru versiunea tipărită pot fi achiziționate de AICI.

Comments

comments

trandafir femeie cu trandafir

Previous:

Frumoasă ca un trandafir. Beneficiile rozelor pentru frumusețe

machiaj de zi

Next:

Machiaj de zi. Ce trebuie sa stii si cateva sfaturi bune

You may also like

Post a new comment