Slabeste cu 5 ceaiuri minune!

02 February of 2018

Beneficiile ceaiului, în general, sunt foarte cunoscute de toată lumea. Ne ajută să trecem mai repede peste o răceală, ne ajută să scăpăm de stres și, nu în ultimul rând, ne ajută să slăbim. Tu știi care sunt cele mai bune ceaiuri care topesc grăsimea? Dacă nu, citește acest articol ca să fii informată!

1. Ceaiul verde. Îl poți cumpăra de la plafar sau din supermarket dar important este să-l bei înainte de orice ședință de gimnastică, aerobic sau antrenament la sală. Un studiu recent afirmă faptul că trebuie să bei zilnic cam 4-5 ceșcuțe de ceai ca să aibă efectul scontat.

2. Ceaiul chinezesc. Îți impulsionează metabolismul și topește grăsimile. Cunoscut și sub denumirea de “dragonul negru”, acest ceai are o aromă florală deosebită.

3. Ceaiul de mentă. Deși în credința populară acest ceai constipă, de fapt s-a dovedic că reprimă senzația de foame.  Ba mai mult, mirosul de mentă al unei lumânări parfumate alungă stresul, adică unul dintre principalele cauze ale apetitului nostri de nestăvilit.

4. Ceaiul alb. Împiedică formarea celulelor adipoase, fiind plin de antioxidanți. Se pare că e cel mai puternic ceai care ajută rapid la pierderea în greutate.

5. Ceaiul Rooibos. Planta crește îm Africa de Sud și este un puternic flavonoid care reduce nivelul de hormoni care provoacă stres.

Citește și:

Articol exclusiv online
Text: echipa Ioana
Sursa foto: pexels.com

Comments

comments

Previous:

Trucuri istete care sustin silueta sau, dupa caz, cura de slabire

pastrarea alimentelor

Next:

6 trucuri pentru a păstra alimentele proaspete mai mult timp

You may also like

Post a new comment