Vivien Leigh, un destin pe aripile vântului, la TNB!

21 November of 2017

Începând din luna noiembrie 2017, vă aşteptăm la Sala Atelier a Teatrului Naţional I.L. Caragiale din Bucureşti cu un regal artistic, „Vivien Leigh: Ultima conferinţă de presă”.

Un spectacol puternic, dinamic şi tulburător despre destinul excepţional  al uneia dintre cele mai mari actriţe britanice din toate timpurile.

Supranumită „Viv, the world’s darling”, a fost  Scarlet cea de neuitat din „Pe aripile vântului”, sfâşietoarea Blanche Dubois din „Un tramvai numit dorinţă” şi îndrăgostita pasională, gata să rişte totul pentru a-l cuceri pe Laurence Olivier, cel care avea să-i devină soţ şi împreună cu care a format cuplul regal al teatrului englez.

Lamia Beligan o întruchipează pe Vivien Leigh cu intensitate dramatică, umor şi un farmec irezistibil, într-un one woman show pe care nu-l veţi uita.

Bilete la Casa de bilete TNB (în foaierul Sălii Mari) și online, pe www.mystage.ro.

Vivien Leigh: Ultima conferință de presă, de Marcy Lafferty. One woman show Lamia Beligan

Traducerea: Lamia Beligan

Regia și scenografia: Liana Ceterchi
Durata: 1 h 30 min.

***   Spectacolul este o producție a Teatrului Excelsior și a fost preluat de Teatrul Național București în cadrul programului Uși deschise pentru toți. Cu mare succes la publicul românesc, acest one-woman show a fost elogiat și pe scene importante din Paris și Londra.

Comments

comments

Previous:

Polina, danser sa vie sau despre un film de dans într-un festival de teatru

Next:

“Fiecare ne alegem momentele de stand-up comedy inspirandu-ne din viata noastra”

You may also like

Post a new comment