Smiley – artist, prezentator Românii au talent, antrenor Vocea României și, începând de astăzi, vlogger!

24 March of 2017

Smiley ne-a pregătit o nouă surpriză! În cei 10 ani în care a reușit să ajungă la sufletele românilor prin muzica sa, dar și prin proiectele de televiziune în care este implicat la Pro TV, Românii au talent și Vocea României, artistul a decis că este momentul să devină mult mai activ în mediul online și este gata să-și surprindă fanii cu Vlogul Smiley Omul!

Mi-am dat seama că sunt destul de mult pe TV și prea puțin online, prea puțin pe YouTube, prea puțin conectat zi de zi la oameni. De aceea, mi-am propus să stabilesc o legatură mai directă cu ei. E o provocare pentru mine și am vrut să învăț cum se face treaba asta de la cei mai buni, de la oamenii care fac vlogging de ceva vreme și o fac foarte bine. Am multe de învățat, dar dacă voi simți că îmi place, că așa oamenii vor putea să îl cunoască mai bine pe Smiley Omul, atunci mă apuc serios de treabă.”, a spus Smiley.

Pe canalul său de YouTube, sub titlul de Smiley Omul, artistul dă startul școlii de vlogging, iar în primul episod îl are invitat pe Mikey Hash, cel mai urmărit vlogger din România, urmând să ia lecții în următoarele episoade și de la alți profesori cu notorietate în acest domeniu.

Smiley a hotărât să facă acest pas în lumea vlogging-ului într-un an aniversar pentru el, când sărbătorește #Smiley10, primul deceniu de carieră solo.

 

 

Comments

comments

Previous:

A aparut Sanatatea de Azi!

Next:

Presedintele Kanal D, premiat la Gala News.ro pentru Leadership si management performant

You may also like

Post a new comment