Smiley aduce publicului „O altă EA”, o poveste muzicală din adolescenţă

10 August of 2017

Aceasta este cea de-a şasea piesă din maratonul de 10 confesiuni muzicale care se desfăşoară în cadrul proiectului aniversar #Smiley10.

„Iubirea nu doare decât atunci când dispare – este o lecţie pe care nu ţi-o preda nimeni în adolescenţă şi pe care cu toţii o primim la un moment dat. Nu o primim de la cineva, ci trăind şi cel mai adesea suferind”, povesteşte Smiley.

„O altă EA” este produsă de HaHaHa Production în colaborare cu Cât Music. Videoclipul piesei este regizat de Nicu Drăgan şi filmat în Republica Moldova şi în România.

Smiley descrie adolescenţă că fiind „cea mai confuză, plină de schimbări, căutări şi regăsiri perioada din viaţă”. Povestea clipului piesei „O altă EA” are o tema clasică, o desfăşurare general valabilă, în care cei mai mulţi dintre adolescenţi se regăsesc. „În adolescenţă eram preocupat de muzică şi timid cu fetele. Am avut şi eu, normal, o poveste că cea din videoclip, dar după liceu. Întotdeauna când te despărţi de cineva simţi că pierzi o parte din ţine şi că e de neînlocuit. Experienţă m-a învăţat că fiecare despărţire vine cu lecţiile ei care te ajută în următoarele relaţii, dar îţi dai seama de asta mai târziu, după ce te vindeci şi apare O altă EA, o altă dragoste”, spune Smiley.

Proiectul #Smiley10 a debutat pe 10 martie cu piesă-manifest „Flori de plastic”, al cărei videoclip, sub formă unui scurtmetraj de animaţie, este primul de acest gen lansat de Smiley. A urmat single-ul „De unde vii la ora asta?”, care a reuşit să strângă un milion de vizualizări pe YouTube în prima zi şi peste 40 de milioane în patru luni de la lansare, „Domnu’ Smiley”, o piesă funk în care Smiley îşi cânta refrenul vieţii, „Să-mi fie vara” şi „Rară” au completat lista de piese lansate în primele cinci luni ale proiectului #Smiley10, o confesiune muzicală multimedia, un maraton de lansări şi inovaţii care va ţine un an de zile.

Mai multe informatii despre artistul Smiley si despre proiectele lui se pot gasi pe: www.smiley.ro , www.smiley10.ro , www.facebook.com/smileyonline/ , www.instagram.com/smiley_omul/

Comments

comments

Previous:

Serialul “Comrade detective”, filmat în România, are premiera la Hollywood pe 4 august

Next:

Ia bilete la FESTIVALUL NAŢIONAL DE TEATRU, ediţia a 27-a

You may also like

Post a new comment