Loredana

28 August of 2011

„Încerc să mă simt bine întotdeauna în pielea mea“

Foto: Media Pro Music, Cinemagia


Cu „Agurida Fantastica”, show-ul de pe 13 iulie din Herăstrău, unde Loredana a sărbătorit 25 de ani de la debut, artista a impresionat ca întotdeauna cu profesionalismul ei, imaginația și energia pe care o transmite. Este într-adevăr o personalitate unică în muzica românească, un om care evoluează, un artist frumos și neliniștit.
Cum reușești să fii alta și mereu tu însăți?
Lori: Întotdeauna vreau să exprim ceea ce simt și găsesc armonia între interiorul meu și ceea ce se vede la exterior. Și, bineînțeles, eu nu mă plictisesc.
Ai o echipă de PR sau îți gestionezi singură capitalul de imagine?
Lori: Atunci când am început să cânt, nu exista acest concept de PR și a trebuit să mă organizez și să prezint ceea ce fac eu însămi, fără ajutoare. În proiectele care țin de ProTV cum ar fi „Vocea României” sau tot ceea ce înseamnă  proiecte muzicale (albume, single-uri), am sprijinul și ajutorul specia­liștilor în PR de la MediaPro, dar în rest mă implic în toate aceste aspecte care țin de imaginea mea și de felul în care sunt percepută de public.
Mai ai timp pentru tine, să citești, să asculți muzică clasică?
Lori: Sunt înnebunită să citesc, lectura este în continuare cea mai mare relaxare și inspirație, de acolo mă încarc și aflu lucruri pe care nu aș avea cum să le aflu doar de pe internet sau la TV. Lectura este luxul suprem și, având un Ipad, în care am descărcat sute de titluri, caut să compensez lipsa de timp pentru citit și mă hrănesc cu  câte două pagini între întâlniri sau între drumuri. Chiar acum devorez „Zen”, cel mai nou jurnal apărut al lui Mircea Cărtărescu. Ador să ascult muzică clasică și în mașina mea puteți găsi discuri cu muzică clasică și jazz. Mă inspiră o carte, o muzică bună, trilul unei păsări, un zâmbet, orice – atât timp cât are acea frumusețe care îți dă fiori și care îmi declanșează instantaneu imaginația și creativitatea.
Cât din pasiunea pentru mu­zică și frumos ai transmis fiicei tale?
Lori: În fiecare zi o fac atentă la frumusețea din jurul nostru și din noi, la minunile care se petrec în fiecare clipă și pe care de multe ori nu le observăm, orbiți fiind de dorințe superficială. Ea, la rândul ei, mă face să văd lumea prin ochii ei de copil și să redescopăr simplitatea și puritatea vieții.

Interviu: Ivana Iancu

Comments

comments

Previous:

Amalia Enache

Next:

Havasi

You may also like

Post a new comment