Hara ne încântă cu colinde de Crăciun

22 December of 2010

Ați avut o perioadă de pauză în activitate? S-a schimbat ceva de când ați revenit?
Hara: S-au schimbat multe lucruri, pentru că asta ne-am dorit! Dar nu ne-am oprit nicio clipă din concerte. Am căutat să ne reinventăm muzical, ne-am întregit echipa cu doi muzicieni nemaipomeniți, pianistul Sebastian Cochinescu și toboșarul Nunu Racris, și iată-ne acum în plină formă.

Ce planuri aveți pentru 2011?
Hara: Vom sărbători prin muncă cei 10 ani de activitate – un album aniversar cu piese vechi și noi și o serie de concerte. Și campania Țara din Povești, începută de Ziua Națională, relansarea piesei Shikana pe radio în format remix, reeditarea albumului de colinde Marlin Darlin și multe, multe concerte.

Cum v-ați defini stilul muzical?
Hara: Avem un stil indefinibil, ha-ha. Puțin rock, puțin pop, un strop alternativ, o aromă de funk, ceva mai mult etnic – și multă voioșie! Ăsta este stilul Hara!

Ce muzicieni de talie internațională vă plac, vă inspiră?
Hara: Oho, sunt mulți. De la Mozart, Beethoven, Enescu, Nigel Kennedy sau Yanni, până la Robbie Williams, Phil Collins, U2, AC/DC sau Me- tallica, Jean-Luc Ponty sau Itzak Perlman…

Vă dedicați muzicii întregul timp sau aveți și alte activități?
Hara: Ne dedicăm mult muzicii, dar pe primul loc rămân familiile noastre. Din când în când fotografiem, vizionăm filme sau ne dăm pe mașinuțe la bâlci.

Aveți familie? Copii?
Hara: Patru soții și trei copii, ha-ha. Mai exact, Flavius o fetiță pe nume Muna, Marius și Nunu câte un băiat, David, respectiv Cristian, iar Sebastian pare că pregătește și el ceva…

Cum vă petreceți sărbătorile?
Hara: În haine de colindători în țară, dar și acasă. Nu-l putem rata pe Moșu’!

Un gând bun pentru cititoarele „Ioana“?
Hara: Să rămâneți frumoase! Dacă nu vă iese, ascultați Hara! Puteți asculta gratuit colinde Hara pe pagina de Facebook a trupei Hara. Să vă bucurați de ele și să aveți parte de sărbători de poveste!

Comments

comments

Previous:

Petrică Moise

Next:

Nicoleta Luciu

You may also like

Post a new comment