Cher

25 May of 2011

„M-aș putea retrage, dar îmi place să muncesc“

Foto: Pro Video


De ce ai așteptat 10 ani pentru a reveni cu un film ca Burlesque?
Cher: Păi, eu nu mi-am propus niciodată să fiu actriță, iar în tot acest timp nu s-a ivit un proiect cinematografic căruia să îi pot spune din toata inima „da”.
Ce știai despre Christina Aguillera înainte de film?
Cher: Știam cine e și că are o voce de milioane.
Cum a fost când ai cunoscut-o pe platoul de filmare?
Cher: Cam ca atunci când am cunoscut-o eu pe Meryl Streep la filmările de la „Silkwood“. Christina mi-a pus aproximativ aceleași întrebări pe care i le pusesem și eu cu mult timp în urmă lui Meryl. Poate de aceea am avut niște răspunsuri foarte bune. (Râde.) Și am vorbit foarte multe despre muncă și despre viață în general.
Spune-ne care este secretul frumuseții tale.
Cher: Aș zice că e mai mult o trăsătură de familie. Bunica mea a murit la 96 de ani și încă arăta extrem de bine. Nici eu nu mă țin rău (râde) și sper să fie la fel în continuare. Nu-ți mai spun că ma­ma are 84 și e foarte frumoasă.
Trebuie să fii în formă bună pentru un film ca Burlesque.
Cher: Așa e, însă eu sunt obiș­nuită să muncesc foarte mult și am grijă de aspectul meu: fac sport, alerg, merg la cursuri de salsa. Și încerc să mănânc pu­țin și sănătos, fără o dietă anume.
Cât timp petreci pentru a te menține în formă?
Cher: Mi-a plăcut dintotdeauna să fac exerciții, așa că fac asta chiar și 5 zile pe săptămână. Îmi place să joc Wii, în special tenis, alerg ca o nebună și mai fac și cursuri de dans. Ce să spun…sunt pasionată de sport.
Ești un fel de etalon pentru femei, arăți extraordinar.
Cher: Poate, dar asta nu înseamnă că nu muncesc pentru acest lucru. Din afară totul pare simplu, dar nu e chiar așa.
Cum te-ai descrie?
Cher: Sunt un artist și îmi place să fac doar acele lucruri la care mă pricep și de care sunt sigură că vor ieși bine. M-aș putea retrage, dar îmi place la nebunie să muncesc, sunt o luptătoare. De fapt, așa am fost dintotdeauna.
Un lucru bun cu privire la înaintarea în vârstă?
Cher: Păi, eu, una, nu văd vreunul. (Râde.)
Dacă ai putea da timpul înapoi, ce vârstă ai alege?
Cher: 40 de ani.
Ce a fost așa de special?
Cher: A fost cea mai fericită perioadă. Arătam extraordinar, copiii erau pe picioarele lor, aveam un iubit pe care îl iubeam la nebunie, am jucat în 3 filme și am scos și un album. A fost o perioadă superbă.

Interviu: Pro Video

Comments

comments

Previous:

Nicoleta Luciu

Next:

Amalia Enache

You may also like

Post a new comment