9 intrebari pentru Albertina Ionescu

04 April of 2016

11205512_869328836466926_2824463265361860575_n

Albertina Ionescu, prezentatoarea și realizatoarea emisiunii „Stilul tău“, de la Telejurnalul matinal de pe TVR 1, ne dă sfaturi, împreună cu specialiștii din domeniu, pe teme de sănătate, nutriţie, cosmetică, fashion sau business.

Nu s-a limitat niciodată la munca în televiziune. Creativă 
și inteligentă, preocupată de modă și trenduri, și-a făcut 
un business din producția de bijuterii și poșete.

Ești o femeie foarte activă. Ai timp de hobby-uri? 

A.I.: Sunt pasionată să creez, să văd că realizez ceva pentru cei din jurul meu şi pentru mine. Creez poşete, sunt pasionată de accesorii, iar în prezent sunt la a doua colecţie. Merg des la cinematograf, dar îmi face mare plăcere să-mi petrec timpul liber şi lenevind pe terasă, cu pisicuţa tolănită la picioarele mele, şi să citesc. Îmi place să mă trezesc dimineaţa şi să mă decid pe loc că vreau să călătoresc, îmi fac un bagaj de-o zi, ajung la aeroport şi hotărăsc pe loc unde zbor!

Ai un oraș de suflet?

A.I.: Parisul, fără nicio îndoială! E ca o poveste magică pentru mine. Mă leagă foarte multe amintiri de acest oraş, pe care l-am vizitat de atât de multe ori, încât mă simt ca acasă! Dar sunt şi alte locuri în lume care m-au fascinat, Hong Kong fiind unul dintre ele.

Destinul e un drum scris sau e loc de corecturi?

A.I.: Bunica mi-a spus într-o zi: „Cu destinul nu te joci!“ Aşa că nu mă joc, îl las să mă poarte acolo unde ştie. Cu siguranţă, noi nu avem imaginea de ansamblu a vieţii noastre, aşa că, privind în urmă, ne dăm uneori seama de motivele care au determinat anumite cotituri pe care le‑am trăit. Am decis să mă las purtată de val, el mă va duce întotdeauna pe malul potrivit.

Gătitul face parte din ritmul tău cotidian?

A.I.: Îmi place foarte mult să gătesc, mai ales dacă am şi oaspeţi care să aprecieze. Am învăţat să gătesc caracatiţă şi creveţi și sunt foarte încântată că îmi reuşesc reţetele! Am devenit specialistă.

Ai văzut vreun film care a avut un impact special asupra ta?

A.I.: Văd zilnic filme. Ultimul care m-a marcat a fost „Melancholia. În filmele lui Lars von Trier melodrama este mereu prezentă, nu poţi ignora şantajul sentimental la care eşti supus de fiecare dată, în doze mai mari sau mai mici. Însă „Melancholia“ este un film pe cât de trist şi poetic, pe atât de voluptuos.

Ce te informează cel mai bine?

A.I.: Sunt conectată în permanenţă la internet. La serviciu, televizorul este deschis non-stop pe ştiri, iar fără calculator nu mai văd viaţa. Sunt dependentă de informaţie.

Ai multe genţi, se știe! Pe care o iubeşti cel mai mult? 

A.I.: Da, cred că am zeci! Pasiunea pentru genţi m-a determinat să trec de la nivelul de simplă admiratoare şi cumpărătoare, la cel de designer. Iubesc fiecare geantă. Dar cel mai mult iubesc primul model Alber­tine’s pe care l-am făcut – este o poşetă de zi din piele 
de şarpe.

Ce lucruri interzise îți permiți să guști?

A.I.: Cu cea mai mare plăcere, junk-food, dar raţiunea îmi spune să nu abuzez. Savurez însă la maximum acest răsfăţ! Niciodată dulciuri, întotdeauna fructe!

Crezi că putem trăi, noi, fetele, şi fără accesorii?

A.I.: Probabil că am reuşi, dacă nu am avea soluţii! Dar în acest secol avem soluţii şi încă foarte multe! Accesoriile ne fac viaţa mai frumoasă, sper să nu fim nevoite vreodată să renunţăm la acest deliciu!

Ivana Iancu

Sursa foto: pagina oficiala Facebook

Comments

comments

Previous:

Ada Condeescu: „Nu astept fericirea, o am cu mine“

Next:

(P) Radio Seven împlinește astăzi un an

You may also like

Post a new comment