Ce să bei dacă ai indigestie

11 August of 2016

Toată lumea ştie că pentru a evita indigestia trebuie mâncat rar şi în cantităţi mici carne, însă puţine persoane respectă această regulă. În plus, grăsimile – prăjituri, brânză grasă, smântână, slănină – fermentează în stomac şi produc balonare. Mai mult, vă puteţi alege cu indigestie cronică dacă mâncaţi frecvent sosuri, pâine sau prăjeli. Iată câteva remedii care vin de hac indigestiei.

Pentru a scăpa rapid de indigestie, prin neutralizarea acizilor gastrici, luaţi o linguriţă de bicarbonat de sodiu dizolvat într-un pahar cu apă. Puteţi mânca un iaurt pentru a stimula digestia şi o banană pentru a scăpa de arsurile gastrice. Ca să fiţi sigur că simptomele dispar, beţi şi o infuzie de muşeţel ce va combate constipaţia. „Dacă aveţi deja simptomele specifice indigestiei, trebuie să beţi limonadă, zeamă de orez şi ceai de mentă sau fenicul”, recomandă dr. Laurenţiu Luca, directorul Clinicii PULS.

Vinul, un aliat

Conform unui raport publicat în „American Journal of Gastroenterology”, vinul conţine substanţe care ajută digestia şi reduc anxietatea, potrivit site-ului Suite101.com. Mai mult, consumul regulat, dar moderat de vin reduce chiar ulcerul peptic.

Afla mai multe AICI

Comments

comments

Previous:

Cum îți poți păstra hainele și încălțările impecabile

Next:

Breath Walk un tip de mers nou și blând

You may also like

Post a new comment