Ai început facultatea și laptopul tău nu e complet funcțional? Uite aici ce ai de făcut

16 September of 2019

A început anul universitar și ți-ai adus brusc aminte că laptopul tău nu e chiar funcțional? Clar că o să ai nevoie de el pentru teme și proiecte, așa că mai bine te ocupi de el chiar acum. Hai să facem împreună o recapitulare ca să vezi exact cum stai. Pentru că unul nou și performant te-ar costa prea mult, corect?

POSIBILE PROBLEME

1.Bateria și Încărcătorul

Acestea sunt două componente absolut necesare unei bune funcționari a laptopului. Adică, fără o baterie bună n-ai mobilitate, pentru că trebuie să alimentezi non-stop laptopul la priză. Iar dacă n-ai încărcător mai poți folosi laptopul atât cât te ține bateria. Sunt și persoane care nu pun mare preț pe baterie, mai ales dacă sunt statice și folosesc laptopul numai acasă. Dar probabil că nu e și situația ta. O să ai nevoie să iei laptopul cu tine la bibliotecă, la ore, la colegi când aveți proiecte comune. Clar merită investiția dacă bateria e slabă sau dacă nu mai știi pe unde ți-ai lăsat încarcatorul laptopului.

2.Display-ul

Dacă ai display-ul zgâriat sau și mai rău – spart, nu poți ieși cu laptopul “în lume” că te-ai face de ras. În plus, e chiar dificil să lucrezi eficient cu un display care în loc să te ajute, te încurcă să vezi ce ai afișat în fața ochilor. Sunt și situații în care nu mai poți folosi laptopul deloc din cauza unui defect la display, așa că nu neglija acest aspect pentru că o faci în dauna eficienței tale.

3.Tastatura

Dacă ai folosit intens laptopul probabil că tastatura a obosit. Apeși o dată pe taste și te pomenești cu zeci de litere și cifre pe care trebuie să le ștergi… că-ți strică fișierul la care lucrezi. Mai mult, dacă ai avut obiceiul să mai umbli la taste, e posibil să nici nu le mai ai pe toate. Arată cam… incomplet laptopul tău. Și te încurcă rău când trebuie să lucrezi repede și bine.

SOLUȚIA CEA MAI POTRIVITĂ

Evident, dacă ai componente defecte sau lipsă, soluția este să le înlocuieșți. Trebuie să alegi cu grijă atât magazinul de unde urmează să le cumperi cât și componentele în sine. Ele trebuie să fie compatibile cu laptopul tău și să aibă un preț decent. Nu te lăsa tentat de produse ieftine, pentru că nu te țin decât foarte puțin și în scurt timp îți dai seama că le-ai luat degeaba. Ia exact ce-ți trebuie dintr-un magazin de încredere. În magazinul nostru găsești toate aceste componente, le poți comanda online și ți le livrăm acasă prin curier. Furnizăm produse ale unor branduri renumite, produse originale și-ți oferim și consultanță gratuită așa încât nu există riscul să dai bani pe ce nu-ți trebuie. Garantat.

Sursa poza: https://www.freepik.com/free-photos-vectors/business

Comments

comments

Previous:

Avocado, elementul-cheie în rutina de frumusețe

Next:

Trucuri de frumusete. De ce să procedez așa și nu altfel?

You may also like

Post a new comment