7 alimente care te pot ingrasa fara sa stii

03 September of 2015

Încerci să te abții de la prăjituri, fast-food, sucuri și mănânci salate peste salate dar tot nu pierzi în greutate. Chiar dacă sunt produse naturale nu înseamnă că te fac să arăți așa cum visezi. Iată câteva dintre alimentele care te vor face să te gândești de două ori înaine să le mănânci.

1. Avocado. Este un fruct bun pentru organism și are multe beneficii, printre care scăderea colesterolului din sânge. Ajută la obținerea unei pieli sănătoase. Dar, este de reținut faptul că dacă este consumat în mod exagerat duce la câteva kilograme în plus.

2. Nuci. Mănânci nuci și crezi că sunt potrivite pentru a elimina stresul kilogramelor dar nu este așa. Ai fi surprină să afli câte calorii are o nucă: cam în jur de 135. Așa că mai ușor cu ele…

3. Batoane proteice. Unele batoane proteice aduc la pachet multe calorii. Și, sigur nu-ți convine acest lucru. Așa că, dacă îți dorești foarte mult să încerci aceste batoane, fii atentă la eticheta produsului și ai grijă să conțină cât mai puțin zahăr.

4. Fructele uscate. Sunt recomandate de mulți nutriționiști dar au foarte mult zahăr și calorii. Pentru a te menține sănătoasă și cu un abdomen de invidiat încearcă să-ți prepari fresh-uri de afine, căpșuni și combină-le cu aceste fructe uscate.

5. Ciocolata neagră. Scade tensiunea arterială dar asta nu înseamnă că trebuie să mănânci foarte mult. Bucură-te de ea, dar nu abuza.

6. Smoothies. Îți este poftă de un smoothies dar silueta ta este în pericol datorită aportului caloric. Prepară-ți un suc, dar el trebuie să conțină multă gheață, iaurt pentru a fi mai cremos și fructe. În felul acesta îți menții silueta dar și sănătatea.

7. Cafeaua. Poate fi un aliat bun împotriva kilogramelor doar dacă știi să o prepari bine. De evitat sunt frapeurile cu multă cremă deasupra, acestea aduc multe kilograme siluetei tale. (Cristina Iliuță)

Comments

comments

Previous:

Tu știi să citești o etichetă?

Next:

Intră în cabina de probă virtuală şi Sun Plaza te premiază!

You may also like

Post a new comment