Sexicon – dictionar de sex

09 November of 2015

O colecție de termeni pe care este bine să-i cunoști

Altocalcifilie – Bărbații cu această fixație nu le roagă pe femei să se descalțe când intră în casă. Căci ei se excită la vederea pantofilor cu toc înalt. Pentru ca bărbații să se ambaleze cu adevărat, partenerele lor trebuie să poarte pantofi cu toc și în pat.

Bangover – Ești extrem de obosită pentru că, deși nu te-ai atins de alcool și țigări, ai făcut gimnastică toată noaptea în patul lui. Bangover se numește oboseala după o lungă partidă de sex.

chef-sex - CopyDogging – La dogging perechile află pe internet unde și când vor face sex în public, pentru a atrage voyeuri.
Demivierge – Așa se numește o femeie tânără care vrea să se căsătorească fecioară, dar nu vrea să renunțe la sex. În loc de sex vaginal are parte de sex anal – deci, o „semifecioară“.

Femidom – Prezervativul pentru femei“ este singura metodă contraceptivă pentru femei care protejează în același timp de o sarcină nedorită și de boli cu trans-misie sexuală.
Jockstrap – Inițial sportivii purtau această lenjerie pentru a proteja penisul și testiculele. Astăzi, această piesă de lenjerie este purtată și ca accesoriu în pat. Fundul rămâne liber.

Sexit – Cine părăsește o petrecere cu prietenii sau un eveniment public pentru a face sex cu iubitul sau iubita practică ceea ce se numește „sexit“.

Citeste si: Sex si gafe majore

Sex-Flush – Se întâmplă la bărbați și femei când sunt excitați sexual. Uneori însă apar și înroșiri pe piele, deoarece straturile superioare sunt oxigenate mai intens. Toate aceste modificări anatomice sunt desemnate cu termenul sex-flush.

Strap-on – Un strap-on este un dildo purtat de femei de obicei. Există și variante cu vibrator încorporat.

Teledildonik – Cu această jucărie electronică se pot stimula doi oameni, indiferent câți kilometri se află între ei. Organele sexuale artificiale sunt legate de calculator prin bluetooth. Un program face ca impulsurile sexuale să ajungă la partener.

Tossing – O experiență sexuală trăită cu un străin total necunoscut se numea one night stand. Astăzi i se spune tossing.

Vajazzling – Panglici care strălucesc sau nume cu sclipici – există un nou cult al corpului, care se practică pe pubisul epilat. Aici se lipesc mici pietricele sclipitoare. Tendința vine, desigur, din SUA, iar numele este compus din „vagin“, „jewel“ (bijuterie) și „dazzling“ (sclipitor).

Walk of Shame – Așa se numește, în comunitățile amish, drumul spre casă efectuat dimineața, după un one night stand (o noapte de sex), în hainele de ieri, prin fața familiei, vecinilor și cunoscuților.

Spanking – O palmă drăgăstoasă aplicată pe fund, pentru sporirea plăcerii. Intensitatea poate varia. Se poate folosi biciul pe fundul gol.

Articol exclusiv online
Text: Ada Oprea
Sursa foto: Thinkstock/Guliver

Comments

comments

Previous:

Sex si gafe majore

Next:

Cum obții ce vrei în pat. Lectie de sex

You may also like

Post a new comment