Sex in timpul iernii

12 January of 2016

Știm foarte bine că iarna ai vrea să-ți strângi lenjeria sexi în dulap și să hibernezi până când răsar primele viorele. Nu face asta, pentru că te vei lipsi de câteva experiențe sexuale tulburătoare. Este adevărat că nouă, femeilor, ni se spune că suntem mai dezirabile când avem pielea bronzată și purtăm fuste mini și decolteuri adânci, dar toate aceste lucruri sunt adevărate doar în parte. Experții fac câteva dezvăluiri despre sex care te vor face să iubești iarna.

1. Bărbații au chef de sex când este frig afară. Da, nu râde, un studiu a arătat că în timpul sezonului rece bărbații se excită mai repede când privesc fotografii cu femei. Specialiștii explică fenomenul spunând că oamenii vor ceea ce nu pot avea, așa că atunci când nu văd decolteuri sau picioare bărbaților li se aprinde imaginația și se gândesc mai des la ce se află sub pulovăre și fulare.
2. Cei mai mulți copii sunt concepuți toamna și iarna. Ca o consecință a punctului 1, probabil.
3. Anotimpul rece este excelent pentru a redescoperi ceva clasic. Nu, nu un scriitor, ci poziții. Toamna și iarna oamenii caută în mod inconștient poziții care să genereze mai multă căldură corporală, astfel încât să se simtă bine. Pozițiile de top în lunile decembrie și ianuarie sunt misionarul, cu o ușoară ridicare a pelvisului, și variații ale lingurii.
4. Dar nu doar cuplurile se bucură acum de sex din plin. Femeile și bărbații singuri socializează mai des și au mai multe ocazii de a găsi parteneri potriviți. De asemenea, oamenii care au relații nefericite iau hotărârea ca în anul ce vine să-și transforme relația sau să-și găsească un partener mai bun.
5. Statisticile arată că prezervativele sunt cadouri foarte apreciate. Da, nu râde, cu două săptămâni înainte de Crăciun se vând de două ori mai multe prezervative decât în săptămâna ce urmează sărbătorilor.

Ai reținut? Bărbații nu vor jocuri video sau ceasuri, ci doar mai mult sex.

Citeste si:

Sexy in haine de iarna
Sex pe rosu? E bine sau nu?
Monotonia vieții sexuale în cuplu

Articol exclusiv online
Text: Dana Verescu
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Previous:

Tot ce ai vrut sa stii despre sex dar nu ai indraznit sa intrebi

cumplu gol imbratisat, face sex

Next:

Ce observa un barbat la femeia cu care face sex?

You may also like

Post a new comment