Sex cu fostul – farmecul încrederii

06 January of 2010

Diana are o idee clară despre ceea ce înseamnă iubire și despre ceea ce implică ea sau, ca să respectăm adevărul: a avut. Pentru ea lucrurile erau clare – așa fusese educată, așa gândea. Face dragoste numai cu bărbatul pe care îl iubește. În niciun caz cu cel cu care a avut o relație. Acesta este trecutul și îi este foarte clar: a trecut tot. La urma urmei, au existat motive întemeiate pentru această ruptură. În privința lui Mircea, acestea erau răceala lui, firea  distantă și uneori agresivă. În pat, a trebuit să constate cu amărăciune că nu știa și nu înțelegea ce simte și ce își dorește. El a părăsit-o pentru altă iubită – și a regretat-o amarnic câteva luni mai târziu. Dar era deja prea târziu. Totul era clar, așa fusese învățată: ceea ce a fost, a fost.

Diana refuza să creadă că întâlnirea cu fostul poate să fie extrem de erotică. Era împotrivă! De câteva zile, își punea convingerile sub semnul întrebării.

Se întâmplase! Când s-au întâlnit și a întrebat-o: „Ce mai faci …?“, nu se gândea la ce avea să se întâmple. A doua zi convingerile ei au fost înlocuite de o stare de satisfacție caldă și plăcută.

Într-o sâmbătă, după ce și-a făcut cumpărăturile, s-a hotărât să se plimbe în parc. Era atât de frumos afară! Simțea în suflet adierea primăverii. Era așa de plăcut să simți căldura soarelui, razele lui pe obraji. Cufundată în gânduri nu a realizat că cineva o însoțea. A fost surprinsă să-l audă pe Valentin: „Tot pe gânduri?“

Foto: Hubert Burda Medien

Inima Dianei începu să bată mai repede. Divorțaseră de cinci ani. Cu acordul părților, fără reproșuri. Au avut o căsnicie scurtă și intensă, plină de pasiune, de umor. Până când Valentin a găsit un loc de muncă în alt oraș. Era logic să-l accepte, era normal să rămână cu ea. Atunci și-au dat seama că timpul petrecut împreună luase sfârșit.

Acum era lângă ea. Calm, cu voce sigură, cu gesturi simple. Venise la părinți. Firma la care lucra dăduse faliment. „Când am văzut soarele ăsta superb, am venit în parc. Mă gândeam la întâlnirile noastre. Și speram să te revăd.“ S-a apropiat de ea, a îmbrățișat-o și și-a apropiat fața de a ei.

Sărutul a fost un moment decisiv. A devenit conștientă de căldura lui, de apropierea lui, de parfumul lui. Buzele  fierbinți sărutau cu atât de multă pasiune. Și mâinile lui… Fără voie s-a lipit de el, trecutul și prezentul s-au contopit…

O senzație de plăcere i-a străbătut corpul. Reacția lui îi provoca această sen-zație. Dar nu își imagina că ar mai putea să facă sex împreună.

„Nu ți-e foame? Am avea ocazia să stăm față-n față.“ Au mers la un local liniștit, fără pretenții. După primul pahar cu vin, încep să curgă și vorbele. Flirtau.

Spre seară, Diana și-a schimbat dis-poziția. Nu știa ce să facă în continuare. Au petrecut câteva ore plăcute împreună și acum? Ar fi trebuit să se despartă? Valentin avea o privire… „Te rog să nu pleci. Aș vrea să mai rămânem împreună. O vreme, o viață…!“ Diana – corpul ei – a recționat imediat. Un val de căldură, de bucurie și speranță i-au luminat și încălzit fața. Cu vocea gâtuită de emoție i-a răspuns: „Treci pe la mine?“

Pe drum se opreau, se îmbrățișau, se sărutau. Ar fi vrut să ajungă mai repede acasă, dar nu reușeau să se grăbească – promisiunea unei nopți romantice. „Rămâi o noapte, o vreme, o viață?“

Comments

comments

Previous:

Dragostea matinală… sexy sau nu?

Next:

Atunci când ai grijă de ea, dragostea poate să devină mai puternică

You may also like

Post a new comment