Secretele dragostei

14 February of 2017

Se spune că fiecare pământean este dator să descopere secretele dragostei. În felul acesta va înțelege ce înseamnă cu adevărat dragostea…

Deschidere.
Dacă crezi că pentru a găsi un partener e suficient să cauți un bărbat arătos și să te întrebi dacă este bun pentru tine, nu ești pe drumul bun. E păcat să ignori bărbații de treabă, cărora le tai șansele din start pentru că nu corespund standardelor tale. Fii mai deschisă și mai curioasă.

Flirtează. Și uneori lucrurile se leagă exact când nu te aștepți.

Citeste si: Cum stai cu dragostea?

Fidelitate.
În primul rând față de tine! Multe femei cred că știu ce așteptări au bărbații de la ele. Și pentru că își doresc un anumit bărbat, se poartă și se îmbracă așa cum cred că îi place acestuia. Probabil că, în final, vor reuși să-l cucerească cu ajutorul acestei metode. Dar din păcate îl vor pierde. De ce? Pentru că niciun om nu poate juca teatru la nesfârșit. Iar bărbații nu sunt fraieri, vor observa că joci un teatru ieftin.

Generozitate.
Când observi la un bărbat ceva care te deranjează, întreabă-te dacă lucrul acela este într-adevăr atât de important. Sau poate exagerezi tu puțin? Trebuie să știi că o garanție a fericirii nu obții nici măcar atunci când găsești un bărbat imaculat.

Citeste si: 6 motive sexy să faceți dragoste în noaptea asta

Un om înțelept a spus cândva că probabil pe oamenii pe care îi consideri plictisitori nu îi cunoști destul de bine. Este poate mult spus, dar este ceva adevărat aici: dacă asculți cu atenție un om, în primul rând el va povesti lucruri mai multe și mai intime, iar în al doilea rând vei constata că (poate) este un om minunat.

Articol exclusiv online
Text: Ada Oprea
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Previous:

Cum să-ți bucuri iubitul de Ziua Îndrăgostiților

Next:

Tinutul de mana, tratament antistres

You may also like

Post a new comment