Reţetă penne all`arrabbiata de post

13 April of 2016

Dacă stilul de viaţă nu vă permite să petreceţi foarte mult timp în bucătărie, ziarul “ring” vă propune o reţetă extrem de simplă, de post, ce se încadrează cu uşurinţă în 20 de minute. De origine italiană, reţeta de penne all arrabiatta este perfectă pentru o gustare uşoară de seară, iar ingredientele folosite sunt foarte cunoscute şi accesibile.

Ingrediente (2 porţii)
– 300 g de penne (reţeta poate fi făcută cu mai multe tipuri de paste)
– 2 roşii mari bine coapte
– 3 căţei de usturoi
– o legătură de pătrunjel
– o ceapă mică
– ulei de măsline
– busuioc (opţional)
– 1 ardei iute
– sare
– piper

Cum se prepara, afla AICI

Comments

comments

Previous:

Piept de pui cu rosii cherry si dovlecei, in sos de masline

Next:

Brioșe vegane cu dovleac

You may also like

Post a new comment