Piept de pui cu rosii cherry si dovlecei, in sos de masline

10 April of 2016

Ingrediente (2 persoane)
– 300 g piept de pui dezosat
– 300 g roşii cherry
– 1 dovlecel mare
– o ceapă medie
– 150 ml de vin alb
– o lingură de pastă de măsline
– 3 linguri de ulei de măsline
– sare
– piper
Mod de preparare
Pieptul de pui se taie fâşii subţiri şi se pune la călit împreună cu ceapa tocată mărunt, în ulei de măsline. Se lasă 5 minute, amestecând intens, pentru a nu se arde, după care se adaugă roşiile cherry tăiate pe jumătate, dovlecelul feliat şi o jumătate de cană de apă.

Restul detaliilor despre modul de preparare al retetei sunt AICI.

Comments

comments

Previous:

Prajitura inteligenta cu lamaie

Next:

Reţetă penne all`arrabbiata de post

You may also like

Post a new comment