Pateuri rafinate

20 November of 2009

Ingrediente (20 porții): •225 g aluat foitaj •50 g file de păstrăv afumat •50 g cremă de brânză •1/2 linguriță hrean •1 linguriță mărar •sare, piper •50 g șuncă afumată •rucola •75 g gorgonzola •miez de nucă.

Pateuri rafinate / Foto: Hubert Burda Medien

Pateuri rafinate / Foto: Hubert Burda Medien

Preparare:

Întin­deți aluatul și tăiați-l în 12 pătrate. Coaceți-le cca. 10 minute la 200º C apoi tăiați-le în două. Amestecați păstrăvul, 25 g brânză, mărarul, hreanul, sarea și piperul. Tăiați șunca și rucola și amestecați-le cu restul de brânză. Amestecați gorgonzola și nucile. Umpleți pateurile.

Poftă bună!

Comments

comments

Previous:

Tartă cu spanac și brânză

Next:

Panna cotta cu pară caramel

You may also like

Post a new comment