OLIVIERA – FOOD DELIVERY DIN MAI MULTE RESTAURANTE!

28 March of 2013

Renunţă la zecile de aplicaţii de food delivery de pe smartphone: cu una singură comanzi din mai multe restaurante

Aplicaţiile mobile au intrat într-o nouă fază de dezvoltare: platforme mobile care permit cumularea ofertelor mai multor jucători din piaţă. Oliviera este prima platformă mobile care reuneşte ofertele celor mai renumite restaurante cu livrare la domiciliu din Bucureşti.

prezentare_olivera_1Cum funcţionează? Utilizatorii descarcă gratuit aplicaţia pe iOS sau Android, îşi creează un cont şi pot comanda de la oricare dintre restaurantele partenere. Comenzile sunt păstrate într-un istoric, permiţând astfel repetarea rapidă a unei comenzi din aplicaţie. Există şi o categorie Favorite, unde se pot salva meniurile preferate. Avantajele de a comanda prin intermediul unei astfel de aplicaţii sunt multiple: localizare rapidă, listare în funcţie de proximitate şi de disponibilitatea restaurantului de a livra pe zona respectivă, notificare când comanda intră în producţie prin Push Notifications, odată cu furnizarea timpului real de livrare.

Pentru început se pot comanda diverse tipuri de preparate: pizza (Jerry’s Pizza, Pizzicato), mâncare indiană (Karishma), mâncare chinezească (Wu Xing), mexicană (El Torito) şi dulciuri (edulce.ro).

Oliviera se poate descărca gratuit de la următoarele link-uri:

– Descarcă gratuit din App Store

– Descarcă gratuit din Google Play

Comments

comments

Previous:

Depresia vârstnicilor

Next:

Micile Vedete trezesc la viata industria de film pentru copii din Romania

You may also like

Post a new comment