Inca una, va rog!

06 December of 2017

Inca una, va rog! – cu siguranta asta vei exclama dupa ce vei gusta unul din preparatele din bucataria +1!

Bucatariile Inca una, va rog! iti pregatesc preparate gustoase, proaspete si diverse, o parte dintre ele dupa retetele originale a lui Chef Catalin Scarlatescu. Fie ca esti in drum spre birou, dimineata, sau te grabesti sa ajungi acasa, seara, Inca una, va rog! te ajuta sa-ti recapeti energia si bucuria. Exclusiv de Sarbatori, in bucatariile Inca una, va rog! si la casuta de la Targul de Craciun din piata Constitutiei poti gasi Sarmalele si Cozonacul lui Chef Scarlatescu!

Ducem o viata pe repede inainte si ne este din ce in ce mai greu sa gasim timpul necesar pentru cumparaturi si, mai ales, timpul sa gatim romaneste, din ingrediente naturale si sanatoase. Ca vorbim despre cele mai delicioase sarmale, placinte apetisante sau cozonaci pufosi cu multa nuca, toate preparatele din meniul Inca una, va rog! sunt realizate cu multa pasiune, grija la detalii, gust si savoare, cum numai Chef Catalin Scarlatescu stie sa gateasca.

Cand ne gandim la masa festiva de Craciun, primul lucru care ne vine in minte sunt nelipsitele sarmale. Dupa ani intregi de incercat si imbogatit retete traditionale, Chef Scarlatescu ne imbie acum, cu o reteta proprie, in care imbina tot ce este mai bun din bucataria romaneasca, adaugand totodata secrete pe care numai un bucatar cu foarte multa experienta le cunoaste.

Sarmalele lui Scarlatescu sunt facute din ingrediente atent selectionate, fierte la foc mic, timp de peste 4 ore, in oale speciale. Astfel, varza murata, carnea suculenta si condimentele naturale, se transforma in cele mai bune sarmale pe care le-ai gustat de Sarbatori, alaturi de cei dragi.

Poti cumpara savuroasele sarmale marca Chef Scarlatescu in pachete cu portii special create pentru familia sau prietenii tai din punctele noastre de vanzare, sau le poti comanda direct pe www.incaunavarog.ro.

Iar daca tot ai ajuns pe site-ul nostru, pe langa sarmale, iti propunem sa gusti si din faimosul cozonac al lui Chef Catalin Scarlatescu, preparat fara premixuri de patiserie, numai cu ingrediente naturale – faina de cea mai buna calitate, oua, unt Belgian cu 80% grasime. Te va uimi abundenta de nuca, ciocolata belgiana si rahat, iar aroma data de coaja de portocala si lamaie iti va aminti de gustul magic al copilariei.

In curand, te asteptam in bucataria Inca una, va rog! Sa descoperi multe alte produse traditionale ce poarta semnatura Chef Catalin Scarlatescu.

Mai multe detalii pe www.incaunavarog.ro

 

 



Comments

comments

Previous:

(P) Reuniunea de iarna a bloggerilor culinari

You may also like

Post a new comment