Fondue chinezesc

20 November of 2009

Ingrediente (4 porții): •2 morcovi •2 legături ceapă verde •1 tulpină de praz •200 g ciuperci champignon •200 g Pak Choi sau frunze de spanac •200 g muguri de soia •1,5 l supă de legume •sos de soia •600 g file de vită

Fondue chinezesc / Foto: Hubert Burda Medien

Fondue chinezesc / Foto: Hubert Burda Medien

Preparare:

1. Pregătiți legumele, tăiați rondele morcovii, ceapa verde, prazul și ciupercile. Spălați Pak Choi. Scurgeți mugurii. Așezați legumele pe un platou.

2. Dați supa într-un clocot, condimentați-o cu sos de soia și turnați-o într-un vas pentru fondue. Spălați carnea de vită, uscați-o pe un șervet și tăiați-o felii subțiri. De asemenea, așezați-o pe un platou.

3. Puneți legumele și carnea de vită în coșulețele pentru fondue și fierbeți-le 2-3 minute în supă. La aceasta, serviți sos de soia și ghimbir murat. Spor la treabă și poftă bună!

Preparare: 30 de minute.

cca. 250 kcal/porție

Comments

comments

Previous:

Fondue de ceapă

Next:

Rulou cu șuncă și pâine

You may also like

Post a new comment