DESCOPERA TRADITIILE CULINARE ROMANESTI

04 February of 2013

descopera traditiile culinareIn perioada februarie – decembrie 2013, restaurantul Bucatarasul cel Dibaci si Agentia Russenart Communications deruleaza un proiect de promovare a traditiilor culinare romanesti culese din toate zonele tarii.

In cadrul acestui program de responsabilitate sociala, 40 de retete vechi romanesti vor fi obtinute de la pensiuni si mici producatori din cele 9 regiuni istorice ale Romaniei: Bucovina, Dobrogea, Banat, Crisana, Maramures, Moldova, Muntenia, Transilvania si Oltenia. Toate retetele vor fi pregatite, saptamanal, la restaurantul Bucatarasul cel dibaci si vor putea fi degustate pe durata proiectului.

Prima regiune istorica ale carei retete vor fi prezentate in cursul lunii februarie este Bucovina. Toate retele vor fi publicate in revista Carticica Practica!

In ultima zi a fiecarei luni calendaristice, organizatorii vor pregati cate o seara speciala, cu muzica folclorica si cu degustari ale retetelor si bauturilor traditionale din regiunea promovata.

 

Obiectivele proiectului de responsabilitate sociala “Descopera traditiile culinare romanesti!” sunt identificarea si promovarea retetelor traditionale vechi si a pensiunilor agro-turistice care le-au oferit spre publicare.

 



Comments

comments

Previous:

Ioana 3

Next:

Gătim la aburi, gătim pentru sănătate!

You may also like

Post a new comment