Brânză fină – cu garnituri picante

20 November of 2009

Ingrediente pentru 6 porții: • 1,5 kg cartofi • sare • 1 linguriță chimen • 1,2 kg șvaițer sau brânză franțuzească Raclette • câte un borcan mic de castraveți cornișon, cepe mici, știuleți de porumb și dovleac dulce acrișor • cca. 250 g carne slabă (șuncă) • 1 legătură arpagic

Branza fina cu garnituri picante / Foto: Hubert Burda Medien

Branza fina cu garnituri picante / Foto: Hubert Burda Medien

Preparare:

1. Spălați cartofii și fierbeți-i cca. 20 de minute într-o oală, în apă cu puțină sare și chimen.

2. Între timp, înde­părtați coaja brânzei și așezați-o împreună cu restul ingredientelor pe un platou. Spălați arpagicul, apoi tăiați-l rulouri și puneți-le într-un castronaș.

3. Scurgeți cartofii, eventual îndepărtați-le coaja și, în funcție de mărimea lor, tăia­ți-i în două, în patru sau lăsați-i întregi.

4. Puneți brânza într-o tigaie și lăsați-o să se topească 3-4 minute. Turnați-o peste cartofi și combinați-o cu restul ingredientelor după cum doriți.

Spor la treaba și poftă bună!

Timp de preparare: 30 de minute.

cca. 970 kcal/porție



Comments

comments

Previous:

Tort de citrice cu ciocolată – grepefrut delicios și răcoritor

Next:

Fondue mediteraneean cu ingrediente fine

You may also like

Post a new comment