Alimentele pe care nu ar trebui să le ţii niciodată în frigider

22 December of 2016

Din cauza căldurii, multă lume e tentată să depoziteze cât mai multe alimente în frigider, pentru a le păstra proaspete pentru mai mult timp. Totuşi, unele se strică mai repede atunci când sunt puse în frigider.

Pâinea
Pâinea se usucă şi se râncezeşte mai repede atunci când este pusă în frigider. Cea mai bună soluţie o reprezintă cutiile speciale care păstrează acest aliment proaspăt pentru mai mult timp. Ai grijă să pui cutia într-un spaţiu uscat şi răcoros.

Ceapa
Deşi multă lume alege să depoziteze ceapa în sertarul de legume al frigiderului, aceasta se păstrează cel mai bine într-un loc uscat şi bine aerisit. În plus, în frigider, mirosul emanat de ceapă se impregnează în alte alimente.

Usturoi
Frigiderul nu influenţează în niciun fel durata de viaţă a usturoiului. Ca şi în cazul cepei, acesta se păstrează cel mai bine într-un loc uscat.

Avocado
Fructul de avocado este păstrat cel mai bine într-o pungă de hârtie, pusă într-un loc uscat. Astfel, fructul se coace mai greu. Dacă doreşti ca acesta să se coacă mai repede, atunci poţi să îl pui într-o fructieră, aproape de o banană.

Afla mai multe AICI

 

Citeste si:

  1. 5 sfaturi practice ca sa scapi de depresie în mod natural
  2. 33 de sfaturi care iti salveaza silueta
  3. Trucuri care te scapa de matreata
  4. 13 sfaturi de beauty care nu te costa nimic!

Comments

comments

Previous:

(P) Inspirația de la Tefal pentru Sărbători cu arome magice

Next:

Brânza și vinul: un cuplu de bun gust

You may also like

Post a new comment