Scaune auto cu o nouă generație de protecție

20 January of 2021

Călătoria în familie cu mașina necesită pregătire prealabilă. Împreună cu întreținerea mașinii, trebuie să aveți grijă de confortul și siguranța celor mai tineri pasageri. Acest lucru necesită în mod necesar instalarea unui scaun auto adecvat, care să asigure siguranța copiilor și să ofere liniște sufletească părinților în timpul călătoriei.

În alegerea responsabilă puteți avea încredere în magazinul online Kidso, care oferă scaune cu o nouă generație de protecție.

Scaune auto de calitate pentru călătorii în siguranță

Catalogul Kidso oferă o gamă largă de scaune auto pentru copii, fabricate conform standardelor europene de calitate și siguranță. Sunt de la mărcile renumite și dovedite Zizito, Lorelli, Chicco, Cangaroo, Chipolino, Moni, Cybex, BebeDue și altele.

Scaunele sunt realizate din materiale durabile de înaltă calitate, care oferă protecție pasagerilor mici, cu confort maxim în timpul conducerii. Pentru o mai mare siguranță sunt centurile de siguranță în 3 și 5 puncte, care sunt adaptate la fizicul copiilor. Au tampoane moi pentru a nu deranja copiii.

Noua generație de scaune are un dispozitiv anti-rotație, care are ca scop limitarea rotației în cazul unui impact frontal. Prezența sistemului SIDE ARMOR protejează împotriva impactului lateral. Scaunele auto au opțiunea de a regla înălțimea spătarului, iar înclinația acestuia poate fi reglată în mai multe poziții. Pentru un confort mai mare, au tampoane moi pentru corpul și capul copilului.

Unele scaune auto moderne au, de asemenea, guri de aerisire. Acestea trec prin spătar și scaun și permit aerului să circule prin ele și să fie îndreptate de copil cu deschideri suplimentare în spătar. Scopul este de a oferi o temperatură mai confortabilă în zilele caniculare. Pentru confortul părinților, scaunele au mânere confortabile de transport, precum și copertine ajustabile pentru umbrele de soare. Scaunele auto pentru copii sunt compacte și ușoare. Montarea și demontarea scaunului din spate sunt ușoare pentru mașinile de diferite mărci.

Magazinul online oferă și scaune cu sisteme ISOFIX. Acesta este un sistem internațional standardizat pentru o instalare mai rapidă și mai corectă a scaunelor auto pentru copii. Cerința pentru utilizarea lor este ca punctele speciale de montare să fie prevăzute în mașină. Scaunele din spate ale majorității mașinilor fabricate după 2006 sunt echipate cu un astfel de sistem. Cu scaunele ISOFIX, riscul instalării incorecte este mai mic și procedura în sine este simplificată cât mai mult posibil.

scaune auto copii

Scaune auto potrivite pentru fiecare copil

Siguranța copilului dumneavoastră atunci când călătoriți depinde de construcția și calitatea scaunului. Cu toate acestea, aceste două criterii principale nu sunt suficiente, deoarece este foarte important ca scaunul să fie adaptat vârstei și greutății fiecărui copil. Catalogul magazinului online prezintă principalele caracteristici ale fiecărui produs, astfel încât să puteți naviga mai ușor printre numeroasele opțiuni din care să alegeți.

Scaunele sunt clasificate pe grupe în funcție de vârsta și greutatea copilului. Scaunele pentru „grupa 0+” sunt concepute pentru bebeluși de până la 12 luni sau cu o greutate de până la 13 kilograme. Ceea ce este special la copii este că aceștia călătoresc în direcția opusă mișcării. Scaunele pentru ele pot fi purtate manual, iar o comoditate deosebită pentru bebeluș este că, dacă doarme, îl poți purta fără să-l trezești. Unele modele au acoperire pentru picioare și o pernă pentru a menține capul bebelușului într-o poziție stabilă. Scaunele au și un baldachin mobil cu opțiune de reglare.

scaune auto copii

În următoarea grupă sunt scaunele „0 + / 1” și sunt potrivite pentru copii de la naștere până la 48 de luni sau cu o greutate de până la 18 kg. Majoritatea modelelor din acest grup sunt instalate permanent în mașină. De asemenea, puteți găsi grupul de desemnare 0/1/2, ceea ce înseamnă că gama acestor scaune este mai largă. Pot fi folosite de bebeluși de la naștere până când ajung la 25 kg. Grupa 1/2/3 este destinată copiilor de la 9 luni la 12 ani, care cântăresc între 9 și 36 kg. Majoritatea sunt fixate permanent, iar tetiera poate fi reglată în funcție de înălțimea copilului.

Varietatea de la Kidso se aplică și desenelor și culorilor scaunelor. Pot fi alese în funcție de sexul copilului sau pot fi unisex – potrivite pentru fete și băieți. Modelele sunt în albastru, roșu, maro, bej, gri și, de asemenea, în combinații spectaculoase de culori.

scaune auto copii

 

Sursă: Agenția SeoPower

Sursă foto: kidso.ro

Comments

comments

a doua tinerete

Previous:

Povești adevărate: A doua tinerețe

Copiii – mereu în centrul atenției?

Next:

Copiii – mereu în centrul atenției?

You may also like

Post a new comment