Scapa de depresie in zece pasi

10 February of 2016

Nu stiu daca vei aplica toate aceste idei de aici, dar simpla lor lectura te va amuza. Unele dintre nezbatiile de aici ar putea fi puse in aplicare. Trebuie sa recunoasti ca sunt extrem de amuzante. Eu m-as juca cu propunerile de la punctul 1, 4 si 7…. In fond putina nebunie n-a ucis pe nimeni!

1. Plimbati-va cu masina. Parcati la marginea drumului, puneti-va ochelarii de soare si scoateti pe geam uscatorul de par. Indreptati-l catre masinile care vin din fata. Acum numarati cati soferi franeaza brusc in fata voastra!
2. Reincarcati automatul de cafea din biroul vostru cu cafea decofeinizata timp de trei saptamani. Cand toata lumea va fi depasit dependenta de cafea, schimbati-le cafeaua cu ESPRESSO.
3. Daca scoateti bani la ghiseul bancii, la rubrica «scopul folosirii banilor» scrieti «pentru marijuana».
4. Cand sunteti pe un coridor, sariti in loc sa mergeti. Apoi incercati sa numarati cate persoane se uita la voi crucis!
5. Daca sunteti la restaurant si vreti sa comandati ceva, cereti «apa plata dietetica».
6. Sunati-va prietenii cu cinci zile inainte sa mergeti la o petrecere si spuneti-le ca nu veti putea fi prezent din cauza unei dureri de cap.
7. Cand scoateti bani de la ATM, apucati-va de strigat din toti rarunchii: «Am castigat! Am castigat!»
8. Daca va aflati intr-o gradina zoologica, luati-o brusc la fuga catre parcare strigand ingrozit: «Salvati-va! Au scapat toate animalele!»
9. Daca aveti copii, la masa de seara spuneti-le ca din cauza recesiunii va trebui sa renuntati la ei!
10. La farmacie, cumparati o cutie de prezervative si dupa aia intrebati farmacistul unde este cabina de proba!
Va garantez ca dupa ce veti fi incercat toate cele zece puncte din aceasta lista, veti suferi de orice, mai putin de depresie!!!!

Citeste si:

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Previous:

Viata in roz

Next:

Supraoamenii care sperie somnul

You may also like

Post a new comment