“Familia mea râde de faptul că vreau să ajung pe scenă”

04 April of 2012

Credit foto: Kasiutek, 2012/Shutterstock.com

“Visul meu dintotdeauna a fost să ajung pe scenă. Cred că am un oarecare talent actoricesc. Dar, ca mamă a doi copii, nu am avut niciodată timp să studiez actoria. Între timp, copiii au ajuns destul de mari, așa că mă gândesc deseori să-mi urmez visul. Pe de altă parte mă simt nesigură și nu am multă încredere în mine. Familia râde de ambițiile mele și spune că visez cai verzi pe pereți. Nimeni nu mă ia în serios. Totuși ideea nu-mi iese din cap. Ce să fac?”
Elena T. (45), Oradea

Ioana: Vrei să încerci un lucru la care te gândești de mult și care e deosebit de important pentru tine. În felul acesta ai ieși din rolul obiș­nuit de soție și mamă, în care te cunoaște lumea. Asta ar fi ceva nou nu doar pentru tine, ci și pentru familia ta, ceea ce îi face pe toți să se simtă nesiguri. Cu toate acestea, n-ar trebui să renunți la visul tău, ci ar fi bine să încerci să-ți împlinești visul, altfel vei avea mereu regrete. Interesează-te mai întâi unde există trupe de teatru de amatori și ia legătura cu ele. Încearcă măcar!

În numărul 7/2012 al revistei “ioana”, acum pe piață, poți citi și alte întrebări ale cititoarelor și răspunsurile pe care le-au primit.

Când simți că ești într-un impas, când ai nevoie de un sfat sau vrei o opinie avizată,
nu ezita să ne scrii și psihologul nostru îți va răspunde negreșit.

Comments

comments

Previous:

Părinți relaxați, o rețetă pentru a avea copii fericiți

Next:

“Cum am ajuns în burta ta?”

You may also like

Post a new comment