Dependența de tutun: efecte, mecanisme, soluții – Seminar la expoziția ”The Human Body”

18 June of 2013

Duminică, 23 iunie, de la ora 12.00, Muzeul Naţional de Istorie Naturală “Grigore Antipa”, Medlife și Events organizează seminarul cu tema „Dependența de tutun”, suținut de dr. Vlad Stroescu, medic specialist psihiatrie – Hyperclinica MedLife Baneasa. Evenimentul va avea loc în sala Multimedia a muzeului. Accesul publicului este gratuit.

Poster THBESeminarul se va axa pe discuții despre realitățile, miturilor și prejudecăților despre unul dintre cele mai răspândite droguri psihotrope, tutunul. Vom discuta împreună atât despre efectele fumatului asupra corpului în general, cât și despre modificările pe care el le produce la nivelul creierului și psihologiei umane: despre motivele care ne determină să fumăm, despre cum devenim dependenți de tutun, și despre cum învățarea și afectivitatea sunt implicate în aceste fenomen. În sfârșit, vom vorbi despre beneficiile renunțării la fumat, și ce putem face pentru a reuși în deplină siguranță și confort. Locurile sunt limitate, iar accesul se face pe baza de rezervare la nr. de telefon 0730 030 991. Accesul în expoziţie se va face pe baza de bilet.

Expoziția „THE HUMAN BODY” poate fi vizitată până pe data de 30 iunie 2013, zilnic de marţi până duminică inclusiv, între orele 10.00 – 20.00. Biletele se pot cumpăra la intrarea în muzeul Antipa, online pe www.eventim.ro sau prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti). Biletele pot fi achiziţionate şi în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă nr. 15. Copiii cu vârste mai mici de 7 ani beneficiază de acces gratuit.

 

Comments

comments

Previous:

CONCURS: HAI IN TABARA!

Next:

Pe 23 iunie Sanzienele vin in livada… la Muzeul de Arta Populara “Dr. Nicolae Minovici”

You may also like

Post a new comment