(P)Preventia cancerului la san se desfasoara in toata reteaua Gral Medical

21 October of 2016

In fiecare an Gral Medical se implica in lupta contra cancerului la san prin campanii de informare si preventie, de aceea in acest an pune la dispozitia pacientilor o oferta speciala, 50% reducere la ecografia bilaterala de san.

Cancerul mamar reprezinta cea mai frecventa forma de cancer intalnită la femei, cu o incidenta in Romania de 8981 cazuri noi pe an și o mortalitate de 3244 decese anual (Globocan 2012). Un alt lucru ingrijorator este faptul ca din ce in ce mai multe femei tinere se confrunta cu aceasta problema. Odata cu aparitia tratamentelor moderne oncologice, cancerul mamar se poate trata 100%, insa este foarte important sa poata fi diagnosticat timpuriu.

Este foarte important ca fiecare femeie sa cunoasca semnele si simptomele cancerului mamar, sa se automonitorizeze si sa intre intr-un program de preventie anual.

Cele mai importante simptome ale cancerului mamar sunt: modificari ale texturii pielii, scurgeri mamelonare, deformari ale unui san, retractia mamelonului, aparitia unui nodul. Pentru a tine sub control cancerul mamar, orice femeie poate sa apeleze anual la investigatii de rutina si sa isi faca controlul de specialitate anual. Pentru a nu apela la investigatii iradiante, cea mai facilila si accesibila investigatie de control este ecografia mamara bilaterala si un consult de specialitate. Investigatiile recomandate de medicii specialisti sunt ecografia mamara, mamografia (recomandat dupa 40 de ani) si RMN la san.

Campania Gral Medical se desfasoara in 7 orase din tara, in perioada 10.11.2016-15.12.2016 , iar pacientii pot beneficia de servicii medicale la preturi promotionale: ecografia mamara bilaterala la jumatate de pret + reducere 25% la orice alte investigatii sau analize medicale recomandate de medic. Programarile se pot efectua in Bucuresti direct la clinica Gral Baneasa (Tel: 0372-127.376), iar in Ploiesti, Craiova, Pitesti, Focsani, Valcea, Sibiu la call center: 021-323.00.00. Mai multe detalii pe www.gralmedical.ro sau va puteti alatura comunitatii Gral (facebook.com/GralMedical)

Comments

comments

Previous:

Scapă de neplăcutele crampe musculare

Next:

10 sfaturi ușoare pentru picioare grele și varice

You may also like

Post a new comment