(P) O noua campanie nationala initiata de Gral Medical pentru sanatatea tiroidei

12 October of 2016

Afectiunile tiroidiene aduc dezechilibre in tot organismul. Pacienti din ce in ce mai tineri se confrunta cu o multitudine de simptome avand drept cauza alterarea functiei tiroidiene. Statisticile arata o crestere a incidentei cancerului tiroidian in cazul gusilor nodulare.

Gral Medical a initiat campania nationala “Tine sub CONTROL afectiunile tiroidiene” pentru a constientiza importanta preventiei in combaterea afectiunilor si eliminarea simptomelor care ne afecteaza viata.

Informatii utile legate de tiroida

O serie de procese fiziologice importante depind in buna lor desfasurare de o concentratie normala a hormonilor tiroidieni: dezvoltarea creierului, cresterea organismului, maturarea osoasa, productia de caldura, contractilitatea muschiului cardiac, activitatea neuro-musculara, productia celulelor sanguine, activitatea gastro-intestinala, metabolismul lipidic si al hidratilor de carbon.

Orice modificare a functiei tiroidei atrage dupa sine dezechilibre in productia hormonala hipotiroidie (scadere) sau hipertiroidie (crestere) si va afecta intreg organismul, prin aparitia unor multitudini de simptome. De multe ori, pacientul trece pe la medicul cardiolog, psihiatru, gastroenterolog, pana cand, in sfarsit, ajunge unde trebuie la medicul endocrinolog. Aici se constata ca intreg cortegiul de suferinte are drept cauza alterarea functiei tiroidiene.

In patologia tiroidiana o atentie speciala trebuie indreptata asupra nodulilor tiroidieni, care trebuie monitorizati clinic si ecografic investigati prin punctie – biopsie, sau tratati chirurgical in functie de evolutie.

Detalii campanie
Gral Medical sustine pacientii care doresc un control anual, prin desfasurarea campaniei nationale “Tine sub CONTROL afectiunile tiroidiene”  in perioada 10.10.2016 – 30.10.2016.

Fiecare pacient poate beneficia promotional la doar 50 lei de un pachet dedicat de analize medicale  (reducere de 60%), suplimentar se ofere o reducere de 25% la ECOGRAFIA de tiroida. Campania se desfasoara in 7 orase (Bucuresti, Ploiesti, Focsani, Sibiu, Pitesti, Valcea, Craiova). Deoarece oferta este valabila pe o perioada limitata de timp, iar numarul cererilor pot depasi orarul medicilor, orice programare efectuata pe perioada campaniei va fi onorata si dupa terminarea ei, programarile vor fi facute in ordine cronologica.

Programari si consiliere online puteti obtine pe www.gralmedical.ro sau direct la call center: 021-323.00.00 sau *GRAL.

Comments

comments

Previous:

Cum îţi dai seama că ai infecţie HPV

Next:

Scapă de neplăcutele crampe musculare

You may also like

Post a new comment