Plante care pot trata varicele

04 May of 2016

Varicele sunt o problema frecventa. Apar, de regulă, după vârsta de 40 de ani şi le afectează cu precădere pe femei, însă nici bărbaţii nu sunt feriţi de varice. Si femeile sub 40 de ani pot avea varice, ca urmare a sarcinii, a unui stil de viata nesanatos sau ca urmare a predispozitiei genetice.

O serie de ceaiuri şi alte leacuri naturale pot trata această problemă de sănătate.

Statisticile arată că există anumite profesii – dentist, chirurg, hair stylist, ospătar – care favorizează apariţia varicelor pentru că persoanele care le practică sunt nevoite să stea mult în picioare. „Cu cât sunt depistate din timp şi se începe tratamentul, cu atât reuşita vindecării varicelor este mai mare. Şi, implicit, vor fi excluse şi complicaţiile grave, precum ateroscleroza şi hipertensiunea arterială.”

Infuzia de castane îmbunătăţeşte circulaţia
Printre leacurile care îmbunătăţesc circulaţia sangvină, în special la nivelul membrelor inferioare, se numără şi ceaiul de castane. În 250 ml de apă se adaugă o linguriţă de coajă de castane, uscată şi mărunţită, şi se fierbe 10 minute. O variantă poate fi preparată din 250 ml de apă clocotită în care se adaugă o linguriţă de flori de castan. Acoperiţi vasul vreme de 10 minute şi apoi strecuraţi infuzia. Este suficient să beţi, zilnic, o cană de ceai de castane sau două de infuzie.

Sucul de ceapă tratează ateroscleroza
Pentru a favoriza circulaţia periferică venoasă şi a trata ateroscleroza sau congestia cerebrală, preparaţi un amestec din 500 ml suc de ceapă roşie şi 250 ml de miere de albine. De trei ori pe zi, după mesele principale, luaţi câte 50 g din acest amestec.
De asemenea, vreme de 30 de zile, trebuie să luaţi, de trei ori pe zi, câte o linguriţă dintr-un leac preparat din 50 g de usturoi pisat amestecat cu 250 ml miere de albine.

Afla mai multe amanute despre aceste solutii naturiste, AICI

  1. Adevar si mit despre antibiotice
  2. Vitiligo
  3. Depresia, cea mai frecventa tulburare psihica
  4. Depresia vârstnicilor

YARPP

Comments

comments

Previous:

Epilarea definiva cu laser – Sfaturi dermatologie

Next:

Prea mult somn strica!

You may also like

Post a new comment