La mare cu lentilele de contact. Se poate?

22 August of 2016

Vara încă nu s-a terminat, deci și vacanțele mai sunt în toi! Dacă e prima vară în care purtați lentilele de contact probabil aveți câteva întrebări referitor la contactul lentilelor cu apa de mare. Lentiamo.ro vă răspunde la cele mai frecvente întrebări, astfel încât să reușiți să vă bucurați de vacanță din plin.

Pot purta lentilele toată ziua sau doar când nu sunt în apă?
Lentilele de contact sunt create pentru a vă ușura și face viața mai frumoasă. De ce nu ați purta atunci lentilele de contact în timpul vacanței, adică în perioada dedicată distracțiilor și activităților în aer liber?

Desigur, nu este recomandat să încercați un nou tip de lentile tocmai în timpul vacanței. Luați-vă lentilele pe care le purtați de obicei și cu care vă simțiți bine! Ar fi perfect să folosiți lentile de uz zilnic, pentru că evitați pericolul unei infecții, în cazul în care lentilele nu au fost curățate suficient de bine în soluție. Vă recomandăm, de asemenea, să vă aplicați lentilele cel puțin o oră înainte de a merge în mare sau piscină, adică să le dați timp lentilelor să își găsească poziția potrivită.

Ca să aveți un “plan B”, vă sfătuim să aveți cu dumneavoastră o pereche de ochelari și lacrimi artificiale, ideale pentru ochii iritați.

Există riscul de a pierde lentilele sub apă?
În timpul scufundărilor sub apă, puteți să purtați lentilele de contact fără griji, experții zic că sunt chiar foarte comode! Și în acest caz alegeți un produs care este potrivit pentru dumneavoastră, un produs pe care deja l-ați testat și care vă place. Pentru vacanța la mare, lentilele sunt o alegere perfectă!

Pot fi lentilele deteriorate de apa de mare, nisip sau temperaturi înalte?
Desigur, ca și în cazul altor situații “extreme”, acești factori pot influența calitatea și durabilitatea produsului. Particulele și praful se pot atașa de suprafața lentilelor, provocând iritații și infecții. Prin urmare, soluția perfectă ar fi să alegeți lentilele de uz zilnic: alegere care vă permite să evitați această problemă!

Afla mai multe AICI

Soarele: atenție la ochi!
Yoga pentru ochi

Comments

comments

Previous:

Ai grijă la înțepăturile de insecte!

Next:

3 alimente minune care nu trebuie să-ți lipsească din casă. Au efecte cu adevărat miraculoase

You may also like

Post a new comment