Atenţie! Cuptorul cu microunde îţi distruge mâncarea

02 August of 2016

Uşor de folosit, cuptorul cu microunde este aprope nelipsit din bucătăriile noastre şi îl folosim frecvent în ciuda faptului că specialiştii ne avertizează asupra pericolelor la care ne expunem.

Temperatura foarte ridicată din cuptorul cu microunde distruge moleculele numite fitonutrienţi şi vitaminele. De asemenea, el distruge şi mineralele din alimente, iar organismul este vitregit de ele. Dacă puneţi în cuptorul cu micounde legume, acestea vor ieşi de acolo golite de vitamine şi minerale.

Practic, celulele din alimente se descompun una câte una. Cel mai periculos este să folosim microundele pentru a încălzi ceva bebeluşilor sau copiilor de vârste mici. Dacă nu alegem să le mâncăm crude, doar prin fierbere la aburi, legumele şi fructele îşi păstrează intacte calităţile nutritive.

Afla mai multe AICI



Comments

comments

Previous:

7 alimente care combat durerile

Next:

Cum periem dintii corect

You may also like

Post a new comment