A apărut a doua ediție a revistei abcDiabet!

23 August of 2016

Diabetul zaharat este o afecțiune care, din nefericire, poate să apară la orice vârstă și care poate determina complicații grave, schimbând vieți, modificând destine. Diabetul tip 1 nu poate fi prevenit, însă tipul 2 poate! Cum? Începe prin optimizarea stilului de viață. Renunță de astăzi la fumat, la alcool, ai grijă să ai o alimentație sănătoasă și o dietă hipocalorică. Fă sport, mult sport! Și de tine depinde modul în care alegi să trăiești. Sănătos sau bolnav.

Noi am ales să-ți fim aproape, de aceea și în numărul doi al revistei abcDiabet, împreună cu specialiștii noștri ți-am pregătit o serie de articole despre efectele diabetului asupra sarcinii, importanța dietei și rolul nutriționistului, despre importanța fizioterapiei atunci când ai diabet, despre modul în care poți să ții la distanță afecțiunile cutanate sau despre principalele complicații cardiovasculare.

În paginile revistei vei putea citi și un interviu interesant despre chirurgia bariatrică, interviu realizat cu prof. dr. Cătălin Copăescu, dar și multe, multe alte articole care sperăm să te ajute să înțelegi că se poate să ai o viață frumoasă chiar dacă diabetul te-a ales pe tine.

Caută acum la chioșcuri noul număr abcDiabet!

001 Cover 1 Simplu

Comments

comments

Previous:

3 alimente minune care nu trebuie să-ți lipsească din casă. Au efecte cu adevărat miraculoase

Next:

Mici probleme cu ochii și soluțiile lor

You may also like

Post a new comment