Noua colecție Sabon, Mango – Kiwi, esențială pentru o vară perfectă!

04 August of 2020

Trăim o perioadă aparte și fiecare plan de vacanță, compus cât mai frumos pentru a ne bucura de vară și de cei dragi în siguranță, este minunat. Oriunde ne vor purta pașii în această vară, Sabon ne completează bagajul cu tot ce avem nevoie pentru ca pielea noastră să fie așa cum o iubim, perfectă: noua gamă Mango – Kiwi. Chiar dacă nu ajungem în cele mai tropicale insule anul acesta, nu înseamnă că nu ne putem desfăta cu arome exotice precum cele fructate din colecția Sabon.

Ești pregătită pentru o nouă aventură Sabon?

Spre Tropice împreună cu Sabon!

Zilele toride de vară își lasă o delicată amprentă asupra pielii și de aceea Sabon are grijă să îți ofere acele produse esențiale pentru un tonus splendid în orice moment. Include în ritualul tău zilnic produse care îți răsfață pielea, lăsând-o hidratată, mătăsoasă și parfumată printr-un mix fresh de arome: mango și kiwi.

Încearcă noua gamă Sabon și îți vei putea dezmierda simțurile cu savoarea dulce de mango, contopită cu notele proaspete și delicioase de kiwi, împreună cu o grațioasă aromă de pere și litchi, totul urmat de robustețea moscului, oferind produselor Sabon din gama Mango – Kiwi un parfum incredibil de plăcut și de neuitat.

O explozie intensă de arome, o exuberanță înmiresmată, o aventură acidulată și seducătoare este ceea ce vei regăsi în fiecare produs din această colecție – ulei de duș, exfoliant, loțiune și lapte de corp, body gelée, cremă de mâini, săpun lichid și aromă de cameră. Texturi ușoare, ingrediente fresh precum ulei de avocado hidratant, extract de Aloe Vera și extract de alge și răchitan, senzație imediată de prospețime și răcoare sunt doar câteva dintre beneficiile Sabon.

Îți mai poți imagina o vară fără gama Sabon Mango – Kiwi? Nici nu încerca să reziști tentației! Protejează-ți pielea optim pentru ca vara ta să fie una perfectă, iar tu să te bucuri mereu de fiecare experiență la cote maxime.

Body Gelee Mango Kiwi 200ml 86lei

Shower Oil Mango Kiwi 65lei

Silky Body Milk Tube Mango Kiwi 200ml 98lei

Hand Soap Bottle Mango Kiwi 200ml 48lei

Intră pe www.sabon.ro sau mergi în magazinele Sabon, urmând o conduită sănătoasă, și descoperă incredibilele produse Mango – Kiwi. Îngrijește-ți corpul și sufletul împreună cu Sabon!

Rămâi îndrăgostită de frumusețea ta unică!

 

 

Comments

comments

Art Safari 2020

Previous:

Vizitează în siguranță Art Safari 2020, între 11 și 20 septembrie

Next:

44% dintre elevi sunt analfabeți funcțional. Hai să contribuim la schimbarea statisticii!

You may also like

Post a new comment