Ingrediente (20 porții): •10 felii bacon •200 g sâmburi de migdale •2 căței de usturoi •20 curmale proaspete •2 linguri ulei de măsline •sare, piper

Rulouri cu bacon / Foto: Hubert Burda Medien
Preparare:
Tăiați baconul. Prăjiți migdalele într-o tigaie, fără adaos de ulei. Curățați curmalele și umpleți-le cu câte o migdală. Înfășurați-le în bacon. Curățați usturoiul, prăjiți-l în ulei, apoi scoateți-l din tigaie. Prăjiți curmalele în ulei și eventual, condimentați-le.
Poftă bună!
Comments
You may also like
-
05 May
Supa alba de pui, un deliciu frantuzesc
CulinarSupa alba de pui se mai numeste si “blanquette” si este o supa traditionala frantuzeasca. ...
-
17 Dec
2 reţete cu specific indian pe care merită să le încerci
CulinarGastronomia asiatică are tot mai mulţi adepţi în ţara noastră. Restaurantele cu specific asiatic au ...
-
27 Dec
Prăjituri cu mac – delicios de dulci
CulinarPrăjitură cu mere și mac Ingrediente pentru 12 porții: •20 g drojdie •85 ml lapte ...
-
11 Mar
Cei mai buni ardei umpluți de post. Cu bulgur și nucă!
CulinarArdeii umpluți cu carne sunt delicioși, dar nici varianta de post nu este mai prejos, ...