Ingrediente (20 porții): •10 felii bacon •200 g sâmburi de migdale •2 căței de usturoi •20 curmale proaspete •2 linguri ulei de măsline •sare, piper

Rulouri cu bacon / Foto: Hubert Burda Medien
Preparare:
Tăiați baconul. Prăjiți migdalele într-o tigaie, fără adaos de ulei. Curățați curmalele și umpleți-le cu câte o migdală. Înfășurați-le în bacon. Curățați usturoiul, prăjiți-l în ulei, apoi scoateți-l din tigaie. Prăjiți curmalele în ulei și eventual, condimentați-le.
Poftă bună!
Comments
You may also like
-
07 Dec
Curcanul de Craciun, cea mai buna friptura
CulinarDacă vrei să faci cea mai bună friptură pentru masa de Crăciun, atunci alege să ...
-
12 Jan
Idei gustoase cu stafide
CulinarDaca am laudat stafidele iata cateva idei excelente (si sanatoase, si gustoase) unde stafidele joacă ...
-
09 Apr
Peștele de Alaska: aliment-supliment pentru creșterea imunității
CulinarIndiferent de tipul de amenințare cu care se confruntă organismul nostru, este bine să nu ...
-
19 Apr
Doua retete cu capsuni. Simple si delicioase
CulinarCapsunile sunt cele mai iubite fructe ale inceputului de vara, sunt asteptate, dorite si niciodata ...