Ingrediente (16 porții): •1 ceapă roșie •1 pâine albă rotundă •100 g unt cu verdeață •4 felii brânză gouda •4 felii șuncă fiartă •1/2 salată iceberg •piper

Rulou cu sunca si paine / Foto: Hubert Burda Medien
Preparare:
Tocați ceapa. Tăiați pâinea pe lung și întindeți-o dreptunghi. Ungeți-o cu unt și așezați ceapa, brânza, șunca și foile de salată. Piperați, apoi rulați pâinea bine, înfășurați-o în folie de aluminiu și lăsați-o la rece cca. 1 oră. Tăiați-o și ornați-o.
Poftă bună
Comments
You may also like
-
06 Nov
Doua prajituri de vis, cu mere
CulinarPrăjiturile cu mere sunt preferatele mele. Unul din motivele pentru care iubesc prăjiturile cu mere ...
-
15 Mar
Cele mai prietenoase prăjituri cu brânză dulce
CulinarBrânza dulce este unul din cele mai populare ingrediente pentru prajiturile de casă. Extrem de ...
-
22 Dec
Bar de lux la tine acasa, de Craciun
CulinarIngrediente simple, rezultate spectaculoase. Prepara trei cocktailuri sanatoase si delicioase pentru Craciun Berry Christmas 140 ...
-
21 Mar
Bors de urzici. Bunatati de primavara
CulinarBors de urzici. Bunatati de primavara – Reteta este din carnetelul bunicii ceea ce inseamna ...