Rulou cu șuncă și pâine

20 November of 2009

Ingrediente (16 porții): •1 ceapă roșie •1 pâine albă rotundă •100 g unt cu verdeață •4 felii brânză gouda •4 felii șuncă fiartă •1/2 salată iceberg •piper

Rulou cu sunca si paine / Foto: Hubert Burda Medien

Rulou cu sunca si paine / Foto: Hubert Burda Medien

Preparare:

Tocați ceapa. Tăiați pâinea pe lung și întindeți-o dreptunghi. Ungeți-o cu unt și așezați ceapa, brânza, șunca și foile de salată. Piperați, apoi rulați pâinea bine, înfășurați-o în folie de aluminiu și lăsați-o la rece cca. 1 oră. Tăiați-o și ornați-o.

Poftă bună

Comments

comments

Previous:

Fondue. Cele mai bune retete si cateva sfaturi

Next:

Frigăruie crocantă saté

You may also like

Post a new comment