Rujul și câteva amănunte esențiale despre acesta

29 September of 2020

Tu știi să alegi cel rujul perfect pentru tine? Știi care sunt criterile și trucurile pentru ca acesta sa fie alegerea perfectă? Te învățăm rapid să alegi produsul ideal, dintre sute de produse, de mărci, de culori și texturi, adică pe acela care să te reprezinte, care să ți se potrivească perfect și care să-ți hidrateze și protejeze buzele!

Cunoști senzația de amețeală pe care o ai atunci când intri într-un magazin cu produse pentru machiaj. Rujuri, mascara, farduri și câte și mai câte îți fac cu ochiul. Dar oare care ți se potrivește cu adevărat?

Îngrijirea buzelor. Câteva sfaturi simple și bune pentru buze frumoase

Când alegi rujul trebuie să ții cont de:

1. Forma buzelor – pentru cele subțiri sunt recomandate nuanțele deschise strălucitoare, în timp ce buzele groase vor părea mai mici dacă aplici un ruj de culoare închisă (roșu, vișiniu, maro). Atenție la contur! Au trecut vremurile în care se obișnuia depășirea lui pentru a creea iluzia de volum. Acum te poți folosi de nuanțe pentru a obține acest efect.
2. Momentul zilei – pentru zi, 
indiferent de trend, îți recomand nuanțele nude, foarte apropiate culorii naturale a buzelor. Ei bine, situația se schimbă odată cu lăsarea serii și cu locul unde te afli. O cină la un restaurant select sau o seară la teatru presupune o anumită ținută și, automat, un ruj mai puternic.
3. Ești blondă, cu tenul foarte deschis la culoare? Automat, nuanțele de piersică și paleta largă de rozeuri sunt cele mai potrivite pentru tine. Culorile închise te îmbătrânesc, așa că este bine să eviți violetul sau maroul-închis.

Alte trucuri deștepte

Cea mai potrivită nuanţă pentru tine este aceea care este cu unul sau două tonuri mai închisă decât culoarea naturală a buzelor tale. Pentru a verifica dacă este alegerea corectă, aplică rujul doar pe buza de jos. Dacă este doar cu o nuanţă sau două mai închisă decât buza de sus atunci este o alegere corectă.

Cel mai bine rujul perfect se alege atunci când nu esti machiată.

Rujul roșu

Cum alegi nuanţa corectă de roşu? Multe femei cred, în mod eronat, că pot purta ruj roşu. E adevărat, rujul roşu este mereu la modă, dar nu se potriveşte oricărui tip de ten. Secretul stă în alegerea corectă a nuanţei de roşu. Pentru pesoanele cu ten deschis este potrivit roşul-cireaşă. Pentru tenul măsliniu e mai bine să alegi roşul-foc, iar persoanele cu tenul închis pot merge pe tonuri închise de roşu.

Citește si: Rujul ideal

Text: Irina Stanescu/ Sursa foto: unsplash.com

Comments

comments

maini catifelate, femeie la birou cu maini frumoase, femeie frumoasa, camasa cu dungi,, femeie blonda

Previous:

3 soluții naturale pentru mâini catifelate

femeie in cada, baie cu flori, picioare de femeie in apa, picioare

Next:

Cum să ai picioare frumoase. Sfaturi și idei bune

You may also like

Post a new comment