Rochii elegante mărimi mari pe care poţi să le porţi la nuntă

23 May of 2017

Eşti invitată la cel puţin o nuntă vara aceasta şi probabil te gândeşti că iar vei pierde timp preţios căutând modele elegante de rochii mărimi mari în care să te simţi confortabil, să fie flatante pentru siluete plinuţe şi în acelaşi timp seducătoare, cu croială clasică, dar nu prea sobră, ci mai degrabă originală.

Într-adevăr, nu este o sarcină tocmai uşoară, dar odată ce-ţi vom dezvălui secretul unei apariţii senzaţionale la o petrecere de nuntă, vei descoperi cât de simplu este să te îndrăgosteşti la prima vedere de anumite modele de rochii plus size.

Nu trebuie decât să alegi acele ţinute de ocazie diafane, care îmbină spectaculos jocurile de transparenţe, învăluindu-te într-o aură misterioasă de senzualitate.

Modelele de rochii marimi mari cu inserţii de dantelă brodată – ingenios plasate în zona bustului – nu sunt doar deosebit de rafinate, ci echilibrează proporţiile siluetei, atrăgând atenţia privitorului spre partea superioară a trupului.

Dacă vorbim despre o rochie XXL confecţionată din ţesături fluide, vaporoase, atunci mixul de transparentă şi strălucire îţi va contura o siluetă armonioasă şi te va propulsa în centrul atenţiei la ocaziile speciale. Iar dacă vei purta varianta neagră a unei astfel de rochii, nunta respectivă se va transforma într-una din cele mai plăcute amintiri.

Una din alegerile ideale pentru un astfel de eveniment o reprezintă rochia Plus Size Elissa, realizată din voal de mătase sintetic în partea de jos şi din dantela brodată manual în zona bustului, ambele ţesături de un negru luxos şi extrem de intens care-ţi va defini delicat silueta. Poţi spori efectul spectaculos accesorizand rochia de nuntă cu pantofi cu toc înalt, în nuanţe nude, aurii sau argintii şi nu mai trebuie decât să te pregăteşti sufleteşte pentru… un val de complimente.

Totuşi, chiar dacă negrul are avantajele şi farmecul lui, nu ignora varianta modelelor colorate de rochii mărimi mari, care reuşesc să te scoată în evidenţă la fel de bine, cu ajutorul unor elemente originale de design.

De exemplu, rochia Plus Size Flora surprinde plăcut prin suprapunerea vaporoasă din voal de mătase şi camuflează elegant eventualele zone cu probleme. Confecţionată din antic albastru imperial şi dantelă fină brodată în zona bustului, Flora este una din acele rochii plus size care face o impresie puternică şi îţi conferă încredere în farmecul tău.

Nu te teme să te joci puţin cu cromatica ţinutei, mai ales că nuanţa de albastru imperial arată fabulos în combinaţie cu tonuri de albastru-violet sau argintiu, aşa că îţi poţi evidenţia frumuseţea gambelor purtând cu încredere o pereche de sandale sau de pumps în aceste culori.
Iată, carevasăzică, secretele vestimentare pentru ca vara aceasta să te bucuri de cele mai frumoase şi memorabile petreceri de nuntă!

 

 

Comments

comments

Previous:

5 lucruri pe care orice femeie elegantă trebuie să le aibă în garderobă

Next:

Tu cum te îmbraci pe caniculă? Greșelile vestimentare pe care le fac aproape toate femeile

You may also like

Post a new comment