Rochia ideală

16 December of 2014

Pe blogul ei de modă, Ioana ne farmecă prin apariții surprinzătoare, mereu pline de feminitate și stil.  Iată care sunt alegerile ei pentru ocazii festive.

Poate fi o rochie romantică sau una senzuală, poate fi o rochie simplă, dar accesorizată într-un mod dramatic, poate fi dintr-un material simplu sau unul foarte pretențios, în care să te simți ca o adevărată prințesă. Dar cel mai important este să alegem o rochie în care să ne simțim bine, care să ne reprezinte. Și știm că am găsit rochia pe care ne-o dorim în momentul în care o vedem.

DSC_2833Feminină
Rochia până la genunchi poate fi strâmtă sau babydoll, strapless sau cu spatele gol, în funcție de consti­tuția corpului. Din mătase sau cu broderii de care nu ai cum să nu te îndrăgostești.
Alege o culoare ce te bântuie de ceva timp și pe care nu ai avut curaj până acum să o porți. Cum este pentru mine nuanța „somon“.

DSC_2801Elegantă
Rochia lungă, purtată cu tocuri de 10 centimetri, te face să arăți mai înaltă ca oricând, impunătoare, plină de eleganță și eminitate. Dacă ai purtat de multe ori rochii scurte, e momentul să alegi o rochie impresionantă, care să taie respirația.

IMG_0988Fancy
Ador să mă îmbrac fancy de sărbători, chiar dacă stau acasă, în fața șemineului. Am găsit o rochie perfectă, dintr-un material superb, și am purtat-o atât cu geacă de piele, cât și cu blană albă; e ușor de asortat această rochie și o poți duce în zone stilistice diferite.

 

IMG_1512copySofisticată
De data aceasta am ales o rochie fucsia, copie fidelă a unei rochii purtate de superba Kate Middleton, cu dantelă în partea din spate a rochiei și nasturi mici care ascund fermoarul.

Text și foto: Ioana Chișiu, www.fashionspot.ro

Comments

comments

Previous:

Poartă culori tari și iarna!

Next:

Să tot fie frig!

You may also like

Post a new comment